ερωτοσκοπιο 09/05 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 09/05 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε πολλά μέσα στον μυαλό σας, που επιθυμείτε να πείτε στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που μπορεί να βάλει την σχέση σας, σε πιο σταθερές πλέον βάσεις. Όσοι έχουν προγραμματίσει δεσμεύσεις για το Καλοκαίρι, θα πρέπει να κοιτάξουν πιο προσεχτικά τα οικονομικά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Όλα έχουν ένα όριο, και αυτό εσείς το έχετε ξεπεράσει. Κάνετε κακό στον εαυτό σας, με το να είστε συνεχώς καταδεκτικοί, με τις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Η αγάπη δεν σημαίνει υποταγή. Βάλτε τα λογικά σας όρια… και σε όποιον αρέσετε τελικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε χάσει την ισορροπία σας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα θα πρέπει να είσαστε πιο επιφυλακτικοί και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι απλά να περιμένετε, να έρθει ο Ήλιος, πάνω στον δικό σας οίκο που όλα θα είναι πιο φωτεινά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Με όλα αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας, δεν έχετε την διάθεση να κάνετε την προσπάθεια σας, για να σώσετε την παρούσα σχέση σας. Είναι γεγονός, ότι όπου μπλέκονται, γνωστοί – φίλοι και συγγενείς, χαλάει η συνταγή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Εσείς είσαστε αυτοί που συνήθως είναι οι πιο ζωηροί μέσα στην σχέση. Τώρα καλείστε κάτω από δύσκολες συνθήκες ….και πρέπει να επιλέξετε αυτόν που αγαπάτε πραγματικά. Όσοι είναι μόνοι, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η Αφροδίτη έχει μεγάλη ισχύ πάνω σας και σας κάνει το απόλυτο πόλο έλξης για νέο κόσμο, που θα σας πολιορκήσει. Το πιο πιθανόν είναι μέσα σε αυτόν τον μήνα να βρείτε και το ιδανικό ταίρι, που μπορεί να σας βάλει και πάλι στο όμορφο παιχνίδι της αγάπης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι πρωτοβουλίες που έχετε πάρει, σίγουρα δυναμώνουν την σχέση σας. Είσαστε το ζώδιο που μέσα στον Μάιο, θα έχετε τις περισσότερες επανασυνδέσεις, και προτάσεις επισημοποίησης. Αυτό αφορά και τους Free, που θα έχουν πολλά νέα πλησιάσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μια μοιραία συνάντηση θα φέρει πολλές ανατροπές. Έχετε πολλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Δία, να σας δίνουν ερωτική γοητεία και λάμψη. Τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα θα ενωθούν και θα οδεύσουν προς κάτι πιο μόνιμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έρχεται η πανσέληνος, και ίσως και να αντικρίσετε κάποιες συμπεριφορές από τον άνθρωπο σας, που ίσως και να σας ξενίσουν. Ότι θέλετε από τις 20/05 και μετά μπορείτε να το συζητήσετε. Ικανοποιητικές απαντήσεις θα λάβετε από οικονομικά σας δρώμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα άστρα σας χαμογελούν και το ευχάριστο είναι, ότι θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να βρείτε την άκρη σε όλα αυτά που σας περιόριζαν τόσο καιρό. Τα οικονομικά – επαγγελματικά σας, θα ανθίσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας υποστηρίξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μοναχικές ημέρες βιώνετε και αυτό είναι κάτι που το ζητάτε, για να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο σοβαρά, όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Το πιο πιθανόν είναι να βρεθούν, πρακτικές πια λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, σας έχουν μπερδέψει, για ακόμη μια φορά, τα αισθηματικά με τα οικονομικά. Δεν είναι βέβαιο και ο καλύτερος πιθανός συνδυασμός, αλλά σίγουρα, θα πρέπει να βρείτε τι θα πρέπει να περιοριστεί και τι να αυξηθεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης