ερωτοσκοπιο 10/01 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 10/01 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε σε πολλές και δύσκολες σκέψεις, γύρω από την ερωτική σας σχέση που δείχνει, για ακόμη μια φορά να έχει κουραστεί από τις αντιπαλότητες σας. Μήπως κάτι έχει αλλάξει?! Μήπως χρειάζεστε και οι δύο ένα διάλειμμα?! Τουλάχιστον συζητήστε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορεί να είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, όμως έχετε βρει την ηρεμία και την ισορροπία σας. Πολλές και οι ευχάριστες ειδήσεις, που από την ερχόμενη εβδομάδα, θα σας έρθουν σε σχέση με οικονομικά και παλαιότερες υποθέσεις διαζυγίων – περιουσιακών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Φυσικά και η μοναξιά εσάς δεν σας πλήττει καθόλου. Άλλωστε σαν διπλό ζώδιο, το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε και πολύ περισσότερο με τον εαυτό σας και τους καλούς σας φίλους. Κάτι από τα παλιά, θα σας φέρει ο ανάδρομος Ερμής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτήν την δύσκολη αστρολογικά εποχή, είναι να αποφύγετε τους καυγάδες και τις περιττές εντάσεις μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας. Από τις 18/01, όλα θα αρχίσουν να παίρνουν της σειρά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Ο πόνος ενός χωρισμού, έχει αρχίσει και περιορίζεται. Αυτό θα σας κάνει να έρθετε και πάλι σε επαφή με τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι νέοι έρωτες θα καταπλεύσουν από την ώρα που ο Ήλιος, θα φύγει από τον Αιγόκερω και θα περάσει στον Υδροχόο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε σε μια άσχημη αναμονή που όλα σας ενοχλούν. Οι πιο πολλοί Παρθένοι έχουν χωρίσει αυτό το χρονικό διάστημα, και το μόνο που καρτερούν είναι το αγαπημένο τους ταίρι να επιστρέψει. Μέχρι τότε, όμως συνεχίστε να κάνετε το πρόγραμμα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Διαλέξτε λοιπόν και πάρτε. Έχετε επιλογές στην ερωτική σας ζωή. Άρα με το καθαρό μυαλό που διαθέτετε μπορείτε πια να αντιληφθείτε, ποιος είναι αυτός που σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτοί που έχουν χωρίσει, καλό θα ήταν να μην πάνε στην επόμενη επιλογή άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Εκφράστε δυναμικά αυτό που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα θα γίνεται και πολύ πιο κατανοητοί. Αυτοί που έχουν μπλέξει εργασία και συναίσθημα, αυτές ειδικά τις ημέρες, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν έχετε και την φήμη του καλού παιδιού. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να το αποδεικνύετε κάθε φορά και σε κάθε νέα σας σχέση – φλερτ. Οι Τοξότες που έχουν σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί να μιλήσουν πολύ πιο σοβαρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε όλα τα θετικά αυτής της αστρολογικής περιόδου, να σας δίνουν ένα σπρώξιμο, για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Ίσως μέσα σε αυτόν τον μήνα, αυτοί που είναι χρόνια σε δέσμευση, να πάρουν την απόφαση της επίσημης κίνησης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν υπάρχουν χαμένες πια ημέρες για εσάς. Το παρελθόν και οι άσχημες καταστάσεις θα ξεχαστούν και εσείς θα περάσετε σε μια καινούργια εποχή, ακόμη και μόνοι σας. Αυτοί που ψάχνουν και για καινούργια εργασία, θα την έχουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε πια και εσείς διαπιστώσει ότι η σχέση σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και άσχημα. Αυτό είναι και ένας δείκτης που δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητος. Σκεφτείτε και μέσα σε αυτόν τον μήνα, πάρτε τις καταλυτικές σας αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς