ερωτοσκοπιο 10/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-5314

ερωτοσκοπιο 10/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πλησιάζει η ιδιαίτερη μέρα της Αγάπης και εσείς σαν πύρινο ζώδιο, θα πρέπει να βρείτε ευρηματικούς τρόπους για να εκπλήξετε ευχάριστα τον άνθρωπο σας. Εσείς οι εργένηδες, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο που θα σας πλησιάσει ερωτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Η άποψη σας, είναι κάθετη και μονόδρομος. Σίγουρα σαν γήινο ζώδιο, έχετε μια δυσκινησία σε ότι αφορά κάτι νέο και διαφορετικό, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι όντας, μέσα σε μια σχέση, θα πρέπει να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Το έχετε αντιληφθεί και εσείς, ότι κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, σας κοιτάει με έναν πιο ερωτικό τρόπο. Αν σας ενδιαφέρει τότε, ανάψτε το πράσινο φως. Αν όχι, μην δώσετε κανένα δικαίωμα, απλά και μόνο από περιέργεια. Δεν θα ήταν έντιμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μια κάθε φορά που τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας, εσείς απομακρύνεστε. Αυτό είναι και ένα σημάδι, ότι δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που σας προσφέρονται μέσα στην σχέση. Δοκιμάστε, να συζητήσετε πιο διεξοδικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι μια περίοδος της ζωής σας, που χρειάζεστε την προσωπική σας ισορροπία, και πια μακριά από άτομα και καταστάσεις που μόνο σας καθυστερούν, από την προσωπική σας εξέλιξη. Μέσα σε όλα τα καλά που σας πλησιάζουν, είναι και πιο άνετα οικονομικά δεδομένα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δώστε και εσείς μια παραπάνω ευκαιρία σε αυτά που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας. Οι όψεις της Έκλειψης, μπορεί να δημιουργούν ακατάλληλες συνθήκες για όλα αυτά που ζητάτε, όμως το ζωδιακό σας ταμπεραμέντο, δίνει πάντα λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, σε Ιχθύ, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές αισθηματικές επιλογές που σίγουρα, θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε και μια ευχάριστη οικονομική είδηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μια σειρά από καταστάσεις και πρόσωπα, που πρέπει να φέρετε στα δικά σας τα μέτρα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τις καλές σας προθέσεις και κινήσεις για να επανασυνδεθείτε, με ένα πρώην ταίρι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλές οι πληροφορίες που θα πέσουν στα χέρια σας και θα συσχετίζονται με κάποια παλιότερη σας ερωτική υπόθεση, ότι σας ψάχνει. Αυτό είναι κάτι που εσάς που έχετε προχωρήσει την ζωή σας, με ένα νέο πρόσωπο, θα πρέπει να σας αφήσει αδιάφορους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μια σχέση δεν μπορεί να λειτουργεί μονόπλευρα, και εσείς δεν μπορείτε να αδικήστε. Μιλήστε και εξηγήστε τι ακριβώς σας λείπει. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα δουν μέσα στις επόμενες ημέρες, κάποιον από τον εργασιακό τους χώρο, να τους κοιτά ερωτικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα αυτά τα δύσκολα αστρολογικά, συντελούνται μέσα στον δικό σας ζωδιακό χρόνο. Άρα, είστε οι πρώτοι που τα αποδέχεστε. Για όλον τον υπόλοιπο μήνα σας, καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους και ασχοληθείτε πιο ενεργά με την οικογένεια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι μέρες μέχρι τις 15/02, είναι άκρως υποστηρικτικές για τα έργα σας. Αυτό στους δεσμευμένους επί μακρόν, θα τους οδηγήσει και σε συζητήσεις για κάτι περισσότερο μέσα στην Άνοιξη. Μια παλιά ιστορία έρωτα, θα φανερωθεί σε μια μερίδα των ελεύθερων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα