ερωτοσκοπιο 10/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 10/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 01 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε στο ερωτικό σταυροδρόμι…και μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να πλησιάζει τα νερά, σίγουρα δεν σας ευνοεί, για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό το άτομο, που επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Τα πράματα διαμορφώνονται προς το καλύτερο. Υπερασπιστείτε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Διατηρήστε τις αντοχές σας μέχρι τις 15/03. Οι βραδινές ώρες, σας δίνουν έναν ηλεκτρισμό, έναν μαγνητισμό που μπορείτε να κάμψετε τις αντιστάσεις όλων όσων επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μια μικρή βελτίωση θα δείτε στις συμπεριφορές του συντρόφου σας. Φερθείτε ανάλογα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας μέχρι τα τέλη των Ιχθύων. Αυτό έχει την δυναμική του και στο οικονομικό επίπεδο, που σας δώσει τις ευκαιρίες για μεγαλύτερη υλική ασφάλεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Απαιτείται προσοχή και μέτρο στις κινήσεις σας. Όλα έχουν την ροπή να ανατραπούν και να καταστραφούν. Η Έκλειψη, η κίνηση της Αφροδίτης στον συγγενικό Ιχθύ, σας ταλαιπωρούν, και σας βάζουν μέσα σε ερωτικά αδιέξοδα. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς πολλές κινήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων: Πλέον όλα σας ενοχλούν σε μικρότερο βαθμό, από ότι παλαιότερα. Οι όψεις του κυβερνήτης σας με τον Άρη στον Τοξότης, σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς. Είσαστε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν προς τα δικά σας συμφέροντα. Αυτό έχει την ισχύ του και στις ερωτικές υποθέσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι απανταχού Παρθένοι θα σμίξουν με το ταίρι τους, μέσα σε αυτές τις τόσο δυνατές αστρολογικά ημέρες. Ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις από το παρελθόν θα σας κυκλώσουν, με πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση με καλύτερες πια προϋποθέσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η ημέρα σας θα ξεκινήσει νωχελικά και μέχρι τις απογευματινές ώρες, θα υπάρξει μια κινητικότητα από τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά τον ερωτικό σας δεσμό. Τα άστρα σας βάζουν στο επίκεντρο πολύ κόσμου με τελικό αποτέλεσμα η ψυχολογία σας, να φτάσει στα ύψη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Όλα σας εκνευρίζουν και σας προβληματίζουν. Από τα οικονομικά, τα κοινωνικά και την προσωπική σας ζωή, που δεν κινείται με τους ρυθμούς που επιθυμείτε. Μην δώσετε μέχρι την Κυριακή περισσότερη σημασία σε μικρό-παρεξηγήσεις και εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα χρειαστεί να ξεφύγετε από φλυαρίες. Πια όλα έχουν την σημασία τους. Δεν είστε πια υπό το κράτος της αρρωστημένης αγάπης. Οι Τοξότες που είναι ακόμη σε προβληματικές σχέσεις, θα πάρουν την απόφαση να απομακρυνθούν άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:**
:
ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η σταθερότητα των λόγων σας και σε συνάρτηση με τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε σε ερωτικό επίπεδο, θα φέρουν τα αναμενόμενα και τελικά αποτελέσματα. Οι μέρες για τους ελεύθερους είναι καταπληκτικές καθώς κεραυνοβόλος έρωτας είναι προ των πυλών.
Ευκαιρίες αγάπης:*

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δύσκολες οι μέρες αλλά ιδιαίτερα η σημερινή. Για όσους παίζουν σε ποικίλα ερωτικά επίπεδα, θα πρέπει να είναι πιο μαζεμένοι καθώς η κίνηση της Αφροδίτης σε επόμενες μοίρες στον Ιχθύ, πιθανόν να βγάλει περισσότερα από αυτά που θέλετε στη επιφάνεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολλά και ποικίλα θα χρειαστεί να βελτιώσετε τις επόμενες ημέρες στην συμπεριφορά σας, προκειμένου να διατηρήσετε τον σύντροφο σας κοντά. Τα πολλά νεύρα που έχετε δεν έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα. Οι νυχτερινές ώρες, και με την βοήθεια του κυβερνήτη σας, θα δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα στην ατμόσφαιρά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.