ερωτοσκοπιο 10/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 10/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Τα συναισθήματα σας είναι τελείως διαφορετικά από αυτό που σας λέει το μυαλό σας. Μάλλον έχετε μπερδευτεί, για ακόμη μια φορά. Αν το άτομο δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο στα λόγια του, ίσως και να πρέπει να δώσετε χρόνο στις καταστάσεις για να ξεδιπλωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις σας έχουν κάτι από το παρελθόν. Σίγουρα πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που συντρέχουν στο παρόν σας, αλλά εσείς έχετε τελικά άλλες επιθυμίες. Τώρα που ο Ήλιος ακόμη είναι μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, μπορείτε να τολμήσετε τις κινήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς και οι αρνητικές σας σκέψεις, δεν σας επιτρέπουν να δείτε το γόνιμο παρόν σας. Αυτό ίσως και να το κουβαλάτε από το πρόσφατο παρελθόν σας, και όλα αυτά που σας είχαν συμβεί. Τώρα που όλα τα άστρα, σας υποστηρίζουν, εσείς θα βρείτε και πάλι το χαμόγελο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η διάρκεια σε μια σχέση είναι και το αιτούμενο του ζωδίου σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που δεν θα επηρεάζεστε πια από τις παρούσες αστρολογικές όψεις του Δία, θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση να βρείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Για ακόμη μια φορά, έχετε μπλέξει σε ερωτικές ιστορίες, που δεν σας αρέσουν. Σίγουρα μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά, αλλά ο δρόμος αυτός είναι λαθεμένος. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και από τις επόμενες ημέρες, ψάξτε για αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε την μεγαλύτερη προσπάθεια σας, και να ξεφύγετε από τις άσχημες αναμνήσεις του τότε. Το δημιουργικό σας παρόν, είναι γεμάτο με καινούργιες γνωριμίες, που σας τραβήξουν σίγουρα το δύσκολο σας ενδιαφέρον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε αναλυτικα το Ωροσκοπιο του Αναδρομου Πλουτωνα  για καθε συνδυασμο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι κινήσεις οι περίεργες που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, δεν έχουν να κάνουν με κάτι ύποπτο. Κάτι προσπαθεί να σας πει. Είσαστε το ζώδιο, που μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας του Μαΐου, θα δεχτεί προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης – συμπόρευσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν πρέπει να ζορίζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας, για να είναι αρεστός, σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Λάθος στρατηγική. Το άτομο που είναι στο πλάι σας, σας αγαπάει όπως είστε και αυτό είναι τελικά που έχει και την μεγαλύτερη σημασία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι ιδιοτροπίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και το μόνο που αποζητάτε είναι την ηρεμία σας. Έχετε περάσει πολλά και δύσκολα στο παρελθόν σας, αλλά τώρα πρέπει να δείξετε την δυναμική που έχει το πύρινο ζώδιο σας. Θα τα καταφέρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Χαμογελάστε σε όλους. Είναι μια εποχή που η Αφροδίτη και ο Άρης, σας δίνουν τις καλύτερες όψεις τους, για να χαρείτε την προσωπική σας ζωή. Αυτό αφορά και του εν σχέση αλλά και τους ελεύθερους, που θα βρουν τελικά την ισορροπία τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν είστε τα παιδιά που θα χρειαστούν καθοδήγηση. Γνωρίζετε πολύ καλά τι σας αρέσει και τι σας αφήνει αδιάφορους. Κάποια άτομα που δεν σας αρέσουν, απλά θα τα απομακρύνετε από την ζωή σας. Κάποια άλλα, θα τα φέρετε μέσα στην καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Θα πρέπει να τραβήξετε μια διαχωριστική γραμμή μέσα στο μυαλό σας. Από την μια πλευρά, θα είναι οι φίλοι – γνωστοί… και από την άλλη θα είναι ο αγαπημένος σας. Το να τους μπλέκετε όλους μαζί, δεν θα καταφέρετε κάτι. Μόνο παρεξηγήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia