ερωτοσκοπιο 10/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 10/10 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Η σκέψη σας δεν λέει να ξεφύγει από κάποια παλαιότερη σας ιστορία, που ακόμη κυβερνά την καρδιά σας. Αυτό είναι κάτι που μέχρι την ερχόμενη πανσέληνο, και που σας αφορά άμεσα, θα πρέπει να το έχετε τακτοποιήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν θα ήταν και πολύ άσχημη ιδέα να μείνετε και λίγο μόνοι σας, και ιδίως τώρα που προσπαθείτε να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας μετά από ένα χωρισμό. Υπομονή, η εποχή του Σκορπιού που πλησιάζει, σας έχει δώρα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Για να αισθανθείτε και πάλι ασφάλεια στα συναισθηματικά σας, θα πρέπει και εσείς από τη δική σας πλευρά να εκφραστείτε ανοιχτά και να δηλώσετε τις άμεσες προθέσεις σας. Οι απογευματινές ώρες έχουν κάτι που θα φέρει κοντά τους ερωτευμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η καχυποψία έχει και τα όρια της. Εσείς συχνά – πυκνά τα ξεπερνάτε, και το μόνο που τελικά καταφέρνετε είναι να εκνευρίζεστε αλλά και να χαλάτε την εικόνα σας στους τρίτους. Αν κάποιον δεν τον εμπιστεύεστε, ίσως έχει έρθει η ώρα για αποφάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Κάτι από το πρόσφατο παρελθόν θα επιστρέψει, και θα σας κάνει να ρίξετε μια πιο αναλυτική ματιά στις προτάσεις που φέρνει μαζί του. Ο έρωτας για τους φρεσκοχωρισμένους θα υπερισχύσει, και θα δοθούν οι ευκαιρίες για επανασύνδεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να αποδεικνύετε συνεχώς την αγάπη σας στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που και η άλλη πλευρά θα πρέπει να αποδεχτεί. Η ανασφάλεια είναι κάτι που θα πρέπει επιτέλους να υποχωρήσει στο μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι ερωτικές σας ματιές έχουν ήδη γίνει αντιληπτές από το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Μην κάνετε ότι δεν το καταλάβατε. Λίγη υπομονή, και με την υποστήριξη του Ήλιου είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σημαντική σχέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Είσαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, και το μόνο που αποκομίζετε κάθε φορά είναι νεύρα και ένταση. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε τις επόμενες ημέρες να σας έρχεται, με τη μορφή παραπόνων από τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ξεκινήστε την ημέρα σας με τα λόγια που τόσο καιρό θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας. Μέχρι και την ημέρα που θα αλλάξει το ζώδιο, έχετε την πλήρη αστρολογική εύνοια προκειμένου να λύσετε παρεξηγήσεις, και να πάρετε την απάντηση που τόσο καιρό ζητάτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας είναι σίγουρα σωστές. Κάτι έχουν πιάσει οι ευαίσθητες κεραίες σας και επιθυμείτε να το αποσαφηνίσετε. Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ και να εκθέσετε τον εαυτό σας, απλά ρωτήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι έντονες κοινωνικές σας δραστηριότητες ίσως και να έχουν προκαλέσει τον άνθρωπο σας, προς την κατεύθυνση της ζήλιας. Πιθανόν και να δεχτείτε κάποια μικρά παράπονα. Οι free του ζωδίου, ίσως τύχουν και ερωτικών προτάσεων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Η νέα εβδομάδα θα είναι γεμάτη από τρέξιμο και πολλές επαφές. Αποφύγετε αυτούς που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα ή δεν έχουν τίποτα καλό να σας προσθέσουν. Οι αδέσμευτοι, ίσως να πλησιαστούν από κάτι παλιό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.