ερωτοσκοπιο 1/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 01/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

σεληνη 23 ημερων

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

ωροσκοπιο – Κριός : Τα άστρα σήμερα δυστυχώς δεν είναι με το δικό σας μέρος. Η διάθεση σας θα είναι μελαγχολική, και αυτό πιθανόν να ενοχλήσει το έτερον σας ήμισυ. Μιλήστε άνετα για αυτά που σας απασχολούν…. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν πρόταση για επανένωση άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Επιτυχημένες αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα και μέχρι τις 10/04. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα λάβουν προτάσεις από τον φιλικό τους περίγυρο …για κάτι ανάλογο. Μην δεχτείτε να προχωρήσετε, αν δεν πεισθείτε πρώτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε να ακούσετε, σχεδόν τα πάντα και από παντού σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Ο κυβερνήτης σας είναι σε θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα των υδάτων… και δημιουργούν τις απίστευτες καταστάσεις που πιθανόν να βγάλουν στην επιφάνεια, κρυφά μυστικά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δικαίως παραπονιέστε εδώ και πολύ καιρό στον σύντροφο σας για την λάθος, και επιθετική συμπεριφορά του. Οι μέρες είναι αστρολογικά δύσκολες, και αυτό σας ωθεί να δείξετε ένα πιο αληθινό πρόσωπο με αυτά που θα δηλώσετε και θα πράξετε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Οι φοβίες και τα άγχη σας έχουν γιγαντωθεί, και αυτό σας κάνει λιγότερο κοινωνικούς. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η συναισθηματική σας ζωή που την έχετε αφήσει στο περιθώριο… μαζί με τις όποιες ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες γενικότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-wroskopio-4

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν έχετε πια χρόνο για να διαπραγματευτείτε θέματα που σχετίζονται με την πίστη, και την αφοσίωση μέσα στην ερωτική σας σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σας σπρώχνουν σε αποφάσεις ζωής. Με λογική και μέτρο πάντα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Κινήστε ύποπτα και αυτό πιθανόν, με τις άσχημες αστρολογικές συνθήκες των ημερών να αποκαλυφθεί. Αν έχετε υιοθετήσει και παράλληλη ζωή, μια προσοχή παραπάνω τις βραδινές ώρες…πολλά τα μάτια που σας ψάχνουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μια καλή ημέρα που θα πρέπει να ανασυνταχτείτε και να θέσετε βάσεις, για το πως θα κινηθείτε με το ταίρι σας για τις λοιπές ψυχαγωγικές συναναστροφές. Η διάθεση ακόμα και των ελεύθερων θα είναι ανεβασμένη … με τις νέες προσεγγίσεις που θα έχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Κινητικότητα και πολύ κόσμος θα εισρεύσει τις προσεχείς ώρες στα κοινωνικά σας λημέρια. Οι Τοξότες, που είναι σε φάση χωρισμού ή διαπραγμάτευσης θα έχουν δυσκολίες. Από τις επόμενες ημέρες, πολλά θα διορθωθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως:  Οι δράσεις του συντρόφου σας θα σας φέρουν πιο κοντά… επιτέλους. Πολλοί σήμερα θα εισπράξουν λόγια αγάπης και πίστης. Οι ελεύθεροι είναι και οι πιο τυχεροί, καθώς θα καταφέρουν να σπάσουν τον κλοιό της αντιστάσεις του ατόμου, που τους ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δυνατότητα θα υπάρξει για να ενάρξετε σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας άνθρωπο, για να βάλετε σε πρόγραμμα τις προσεχείς ημέρες αλλά και τα κοινά σας σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ευνοήστε όλο τον μήνα του Απριλίου.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η εσωτερική δυναμική σας δεν έχει όριο! Όλα συνηγορούν στο να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και μέρες σας φέρνει δυσκολίες. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες επικοινωνίες, και από το παρελθόν. Διαλέξτε και πάρτε
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.