ερωτοσκοπιο 1/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 01/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

Καλό μήνα σε όλους!

σεληνη σε χάση 26 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Ξεκινάει ο νέος μήνας με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον σύντροφο σας, που ίσως πια να επιζητεί μια αλλαγή στην σχέση σας, Σκεφτείτε και προτείνετε κι εσείς αν συμφωνείτε. Οι απογευματινές ώες θα γεμίσουν κόσμο και καλές παρέες.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Απαγκιστρωθείτε από τις εμμονικές μνήμες του παρελθόντος. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και τα άστρα σας χαμογελούν. Είσαστε με πολλή τύχη, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, άρα εκμεταλλευτείτε το. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή θα έχουν ‘περίεργα’ τηλεφωνήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δεν σας σταματά τίποτα. Ο μήνας είναι κατάδικος σας άρα κάντε ότι ζητάει η ψυχή σας. Δώστε μια παραπάνω βαρύτητα σε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν, στην αισθηματική σας ζωή και κάντε την αυστηρή σας αξιολόγηση. Οι συναισθηματισμοί μπορούν να περιμένουν
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Κινήστε με τρόπο που κανείς δεν καταλαβαίνει. Αν είστε φορτωμένοι και με μια παράλληλη σχέση, πέραν της κανονικής σας, ίσως και πια να σας έχουν καταλάβει. Οι μέρες με τόση κινητικότητα, στους γειτονικούς Διδύμους, μόνο αποκαλύψεις μπορούν να φέρουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε χαλαροί και αισιόδοξοι. Απολαμβάνετε μια καλή περίοδο. Αυτό θα διαρκέσει αρκετά για να μπορέσετε από σήμερα κιόλας να ορθώσετε την προσωπική σας ζωή, Οι νυχτερινές ώρες για τους FREE, είναι ιδανικές για παρέα και ρομαντική κουβέντα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zwdia

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν μπορείτε να συνυπάρχετε με τα δύσκολα και τα προβληματικά ζητήματα. Είστε το κατεξοχήν ιδιότροπο ζώδιο, άρα αποκλείεται να συνεχίσετε να ανέχεστε καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Ο Ερμής από την θέση του, σας προκαλεί να ανοίξετε το στόμα σας, και να τακτοποιήσετε τους πάντες.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι αποφάσεις μέσα στην καρδιά σας έχουν παρθεί. Ακόμη και αν είναι δύσκολες ή ανατρεπτικές, τολμήστε και ανακοινώστε τις εκεί που πρέπει, αλλά στο κατάλληλο χρονικό διάστημα. Αφιερώστε πια περισσότερο χρόνο και χώρο σε εσάς του ιδίους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε άπειρα ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Όλα δείχνουν ότι μπορείτε και πάλι να ευθυγραμμιστείτε με τις επιθυμίες σας. Αυτοί που είναι παρατεταμένα μόνοι, ας μην κοιτάζουν άτομα που είναι ακατάλληλα!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Κοιτάξτε γύρω σας και μετά πιάστε δουλειά. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, όλοι κάτι ζητούν από εσάς. Αν είστε μόνοι, κάντε το καλύτερο. Αν όμως είστε σε σοβαρή σχέση, μην ξεχνάτε να δίνετε και την πρέπουσα σημασία και στον σύντροφο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε έτοιμοι για όλα. Και για τον χωρισμό αλλά και για την απόλυτη επανασύνδεση. Οι μέρες που έρχονται, και μέσα στον λαλίστατο Δίδυμο, μπορούν να σας βγάλουν από μόνιμα πια προβλήματα και σκοτούρες. Επίσης μπορείτε και να μείνετε μόνοι σας και να βρείτε την ισορροπία σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η επιτυχία είναι σίγουρη. Είσαστε με όλα τα αστρολογικά δεδομένα, να σας δίνουν τύχη και δύναμη για να κατακτήσετε τους δύσκολους στόχους σας. Σε αυτά συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο που σας κάνει ‘τρίπλες’. Ίσως αξίζει την προσμονή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ψαράκια του αφρού, αφήστε τους άλλους να βρουν τις λύσεις για τα δικά τους θέματα. Οι μέρες μπερδεύουν και το πιο πιθανόν, είναι εσείς να βγείτε παρεξηγημένοι. Μεγάλη προσοχή και μέτρο, σε όσους διατηρούν και διπλή ερωτική ζωή. Όλα είναι στην κόψη του ξυραφιού.
Ευκαιρίες αγάπης:*

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.