ερωτοσκοπιο 11/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ερωτοσκοπιο 11/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Άσχημες καταστάσεις ζείτε και αυτό, είναι κάτι που δεν αντέχει ο πύρινος σας χαρακτήρας. Αν τελικά οι διαφορετικοί χαρακτήρες, δεν μπορούν να συμβιβαστούν, τότε πραγματικά δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ταλαιπωρήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις που κάνετε για το μέλλον σας, με το άτομο που έχετε επιλέξει στο τώρα σας, δεν είναι και τόσο θετικές. Πολλά και τα γεγονότα που κατά καιρούς σας κάνουν απόξενους. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η ζωή σας είναι γύρω από τις δημόσιες σχέσεις και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ιδίως εσείς οι Free, είσαστε στα καλύτερα σας. και αυτό είναι θέμα να φέρει δίπλα σας και έναν καινούργιο έρωτα, που θα συμπληρώσει και την καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι μάχες που δίνετε για να κρατήσετε την σχέση σας, σε ένα επίπεδο, έχουν πιάσει τόπο. Όλα είναι στο δικό σας το χέρι. Η πανσέληνος αύριο θα σας βοηθήσει για να έρθετε σαν ζευγάρι πολύ πιο κοντά, ο ένας στον άλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Η εικόνα σας έχει αλλοιωθεί πολύ αυτό το χρονικό διάστημα στον άνθρωπο σας. Μια σειρά από λάθη όλων των ειδών, σας έχουν κάνει να είστε σε φάση απολογίας απέναντι του. Με τα καλά αστρολογικά που υπάρχουν αυτήν την εποχή, όλα θα βελτιωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε σε μια καλύτερη φάση, που θα σας οδηγήσει σαν ζευγάρι μέσα στον ερχόμενο καιρό, και σε θετικές σκέψεις γύρω από δέσμευση – οικογένεια – παιδιά. Ακόμη και όσοι αυτήν την εποχή έχουν τσακωθεί, θα βρουν και πάλι τον δρόμο της συμφιλίωσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, που καλείστε να επιλύσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, που η Αφροδίτη και ο Άρης σας υποστηρίζουν. Αυτό σημαίνει ότι υποθέσεις, που δεν έχουν τίποτα πια να σας δώσουν, θα τερματιστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Κυνηγάτε κάτι μεγάλο και διαφορετικό. Σίγουρα μπορείτε να το καταφέρετε. Εσείς που ξέρετε τι ζητάτε, είναι θέμα μόνο λίγων ημερών, για να κατακτήσετε το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Μέσα σε όλα αυτά, και καλές ειδήσεις για τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μπορείτε αυτήν την περίοδο να μείνετε απλά σιωπηλοί και άπρακτοι. Ίσως έχει έρθει το χρονικό διάστημα, για να σκεφτείτε πολύ περισσότερο όλα αυτά που έχουν γίνει, και αν τελικά υπάρχει χρόνος, χώρος αλλά και διάθεση για να τα σώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε τυχεροί σε όλα σας και αυτό είναι κάτι που θα το δείτε από τις επόμενες ημέρες. Έχετε τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της περιόδου, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει την δυναμική, για να και την ενέργεια για να κάνετε το επόμενο βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά θα μεταβληθούν τις επόμενες μέρες μέσα την σχέση σας, προς το καλύτερο. Υπάρχει μια καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, για να γίνουν κάποια επόμενα βήματα. Επίσης σε όλες αυτές σας τις δράσεις, το χρήμα θα υποστηρίξει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε πολλά ερωτευμένα μάτια επάνω σας. Αυτό είναι κάτι που θα αρχίσετε να το διαπιστώνετε άμεσα. Κάποιος έρωτας από τον εργασιακό – φιλικό σας κύκλο, θα σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο, απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα