ερωτοσκοπιο 11/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtikes-10314

ερωτοσκοπιο 11/02 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πρέπει να διορθώσετε αυτά που κάνετε μέσα στην σχέση σας και στο τώρα, έχετε απομακρυνθεί και οι δύο σύντροφοι, από την κοινή σας πορεία. Σίγουρα η αστρολογική εποχή, σας ενισχύει για να κάνετε όλες τις αλλαγές σας. Το χρήμα έρχεται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχει μια επίμονη πίεση από τον άνθρωπο σας, προς εσάς, έτσι ώστε να του δώσετε απαντήσεις για τις άμεσες σκέψεις και κινήσεις σας. Αν τελικά εσείς σε αυτό το χρονικό σημείο δεν είστε έτοιμοι, τότε πραγματικά μην κάνετε κάτι. Θα ήταν μέγα λάθος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλά τα υπέρ σας, σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Από σήμερα και μέχρι την λήξη της εποχής του Υδροχόου, θα έχετε τις ευκαιρίες και την δυναμική για να κάνετε όλες τις αλλαγές που θέλετε και αυτές σχετικά εύκολα, να γίνουν πλέον αποδεκτές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Δεν υπάρχει λογική και διέξοδος σε όλα αυτά τα παράλογα που ζείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Από τις ερχόμενες ημέρες, που οι συνθήκες θα είναι πιο θετικές γύρω σας, μπορείτε να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα με τον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μην καρτερείτε απαντήσεις και έργα, αυτήν την περίοδο από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν κάτι δεν εξελίσσεται μέσα στην δική σας ζωή, δεν φταίει σε καμία περίπτωση το ταίρι σας, αλλά μόνο εσείς και οι αναστολές μαζί με τις ελπίδες χωρίς πλάνο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Όλα πια κινούνται σύμφωνα με τα σχέδια σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα του Φεβρουαρίου, θα μπορέσετε και να ξεκινήσετε πιο ώριμες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, η εποχή του Υδροχόου, έχει πολλές εκπλήξεις που θα τους χαροποιήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εσείς και τα υπερβολικά σας λόγια κα υποσχέσεις, θα σας κάνουν να βρεθείτε έκθετοι, προς τον σύντροφο σας. Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά, προκειμένου να κρατήσετε κάποιον κοντά σας. Σε όποιον δεν αρέσετε, μπορεί να αποχωρήσει από μόνος του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε λίγα ακόμη να κάνετε, ίσως μερική υπομονή… για να κερδίσετε την καρδιά και την αποκλειστικότητα του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και του Δία, σας κάνουν πραγματικά φωτεινούς και πιο γοητευτικούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι άστοχες αισθηματικές σας επενδύσεις κάποια στιγμή θα πρέπει να τερματιστούν. Το να παραμένετε μέσα σε δεσμούς και καταστάσεις, που δεν σας ευχαριστούν είναι μια παθητική στάση ζωής και φιλοσοφίας, που δεν σας ταιριάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είσαστε πια σε θέση ισχύος και το μόνο που θα συμβεί είναι, να αρχίσετε να εισπράττετε αγάπη από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά και ικανό χρήμα, από τις οικονομικές σας επενδύσεις. Μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, σας έρχονται και άλλες εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αισθάνεστε ότι είσαστε μέσα σε περιοριστικά περιβάλλοντα, και αυτό σας χαλάει την ψυχολογία. Αυτές τις ημέρες της Πανσελήνου, θα μπορέσετε να μιλήσετε στα άτομα που σας κυκλώνουν και να κάνετε τις προτάσεις σας, για κάτι νέο και διαφορετικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις μέσα στον δεσμό σας και σίγουρα αυτό είναι μια κατάσταση που σας φθείρει. Από την νέα εβδομάδα που θα έχει λήξει και η Έκλειψη, μπορείτε να ενάρξετε συζητήσεις που θα σας φέρουν και πάλι σε μια ισορροπία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης