ερωτοσκοπιο 11/04 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-26314-zvdia

ερωτοσκοπιο 11/04 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Τρέχετε να προλάβετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες πριν το Πάσχα. Μέσα σε όλα αυτά… μην αφήσετε εκτός το ταίρι σας, που αν είναι νέο στην ζωή σας, ίσως και να θέλει να γνωρίσει τους ανθρώπους, που είναι στα περιβάλλοντα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ζείτε μέσα σε μια αισθηματική ανασφάλεια. Αυτό έχει να κάνει με κάποια ψυχολογικά κατάλοιπα, από μια άσχημη σας ερωτική περιπέτεια, αλλά και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή, να σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην χάνετε τον πολύτιμο σας χρόνο με άτομα, που δεν μπορούν να σας ιντριγκάρουν στο μυαλό. Ωστόσο, από σήμερα που ο Ερμής, γυρίζει σε ανάδρομη φορά, εσείς θα έχετε πολλές καινούργιες προτάσεις που όλο και κάποια θα σας ενδιαφέρει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Ο σύντροφος σας έχει κάνει πασχαλινά πλάνα, για εσάς του δύο. Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι ακόμη και αν το έχετε καταλάβει. Πολλές και οι εκπλήξεις, που θα έχουν οι ελεύθεροι, όπου θα δεχτούν πολλές προτάσεις για κάτι περισσότερο, από καινούργια πρόσωπα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Μην υπολογίζετε μόνο σε αυτά που σας λέει ο άνθρωπο σας. Να είστε βέβαιοι και για τις δικές σας δυνάμεις. Αυτοί, που σκέφτονται τον γάμο και τις λοιπές δεσμεύσεις, μέσα στην Άνοιξη θα πρέπει, πρώτα να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολύ μοναξιά έχει πέσει στο ζώδιο σας, αλλά αυτό από την εποχή του Ταύρου, που εισέρχεται από τις 21/04, όλα αλλάζουν. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα έχουν μηνύματα από το πρώην ταίρι τους για επανασύνδεση, αλλά και οι εργένηδες… νέες κατακτήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι τελευταίες εβδομάδες, έχουν βάλει το μυαλό σας να σκεφτεί, πιο αναλυτικά και σωστά, αν αυτό που τελικά ζείτε μέσα στην σχέση σας, είναι κοντά στα αιτούμενα σας. Από το Πάσχα και μετά μπορείτε, να κάνετε μια συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει, το τοπίο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μην αφήνετε αιχμές για την ζωή και το παρελθόν του συντρόφου σας. Δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό, και το μόνο σίγουρο είναι, ότι χαλάτε την εικόνα σας. Εσείς που έχετε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, ίσως και κάτι σας έρχεται… προσεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τονωμένη πια την αυτοπεποίθηση, εσείς θα μπορέσετε να φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στην σχέση σας. Για αρχή μην επιτρέπετε σε κανέναν να έχει άποψη επ’ αυτού. Οικονομικές εξελίξεις, θα σας δώσουν την ισχύ που ζητάτε για τα επόμενα βήματα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς σε μια ανησυχία, για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Αφήστε και ένα μερίδιο για τον άνθρωπο σας. Αυτές τις μέρες που θα είστε πιο κοντά, ένας διάλογος θα ήταν καταλυτικός για το μέλλον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς έχετε πολλά μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, να λύσετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από όλα αυτά σίγουρα, δώστε μια παραπάνω προσοχή στην οικογένεια σας, που σας χρειάζεται. Μόνοι και χωρισμένοι θα έχουν καινούργια καλέσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Προβάλετε ένα δύσκολο εαυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που συσχετίζεται με το παρελθόν σας και τις άσχημες εμπειρίες που αποκομίσατε. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν, για αυτούς που τις ζητούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης