ερωτοσκοπιο 11/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 11/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Ποιος είναι αυτός, που σας χαλάει συνέχεια την διάθεση?! Ίσως κάποιος από το παρελθόν, που επιθυμεί να σας φέρει και πάλι πίσω στην καθημερινότητα του. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, μόνο σε παρεξηγήσεις, μπορούν να καταλήξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν υπάρχουν άλλα πράματα να πείτε και να κάνετε για το άνθρωπο σας. Τα έχετε πραγματικά εξαντλήσει όλα. Οτιδήποτε περισσότερο, θα σας δείξει σαν δεδομένους. Μέχρι και τις 21/05 θα έχετε τις ευκαιρίες, για να ισορροπήσετε το κλίμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε οι αυτόνομοι του ζωδιακού κύκλου. Αυτό με τον Άρη μέσα στον οίκο σας, σίγουρα δεν έχετε διάθεση για πολλές και επίσημες δεσμεύσεις. Υπάρχει τάση αποδέσμευσης, από οτιδήποτε παλιό και μη κοντά στις δικές σας προδιαγραφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και η αληθινή αγάπη που εκπέμπετε, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται ο δεσμός σας. Σε αυτό σίγουρα βοηθάει και η Αφροδίτη που πολλαπλασιάζει τα συναισθήματα ανάμεσα στους συντρόφους, και φέρνει και αρκετό χρήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα αυτά που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας, σας έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ανασφάλεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Αφήστε τους άλλους που σας ενδιαφέρουν, να κάνουν τις επικοινωνιακές τους κινήσεις, και να σας πλησιάσουν με τον δικό τους τρόπο. Έτσι μόνο, θα καταφέρετε να δείτε ποιοι σας ταιριάζουν και ποιοι όχι. Οι εκπλήξεις, θα συνεχιστούν και στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Λειτουργείτε αρκετά με το συναίσθημα, αυτήν την εποχή και ίσως να μην βλέπετε όλα αυτά που συντελούνται γύρω σας. Μην αφήνεστε τόσο πολύ. Όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως, ίσως και να πρέπει άμεσα να συναντηθούν και να μιλήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ανοίξτε τα χαρτιά σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μην τον αφήνετε στο σκοτάδι, και από εκεί και πέρα θα δείτε, τι καλό μπορεί να σας προσφέρει. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες αλλαγές, στα οικονομικά σας που θα σας ανακουφίσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην δέχεστε την γνώμη και την κριτική των τρίτων, για την προσωπική σας σχέση. Δεν υπάρχει λόγος να βάζετε τον άνθρωπο σας, δύσκολη θέση. Όσα ξέρετε εσείς, δεν τα ξέρετε ο κόσμος όλος. Θετικές οι εξελίξεις για όσους ψάχνουν νέο ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/05  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Λειτουργείτε άκρως επιθετικά, αυτό το διάστημα, προς τον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα σας φταίνε, και την πληρώνει ο λάθος άνθρωπος. Αφήστε το φαινόμενο της Πανσελήνου, να λήξει, και από την νέα εβδομάδα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είναι μια ξεχωριστή ημέρα, που θα δείτε πολλά και θετικά πρόσωπα να σας χαμογελούν. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει και κάποιες μικρές ερωτικές αποχρώσεις… από ένα συγκεκριμένο άτομο. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, σίγουρα θα το ανακαλύψετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μέχρι να φύγει αυτή η εβδομάδα, εσείς θα πρέπει να μιλήσετε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας, που είναι αρκετά απόμακρος. Σίγουρα, ένας παράγοντας είναι και τα δικά τους προσωπικά προβλήματα, που όμως θα πρέπει να μοιραστεί μαζί σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα