ερωτοσκοπιο 11/10 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 11/10 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός : Οι μέρες που έρχονται θα έχουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές σε δεδομένες συναισθηματικές καταστάσεις. Είσαστε και εσείς σε ένα μεταίχμιο, που το μόνο που ζητάτε είναι πια να περάσετε με τον άνθρωπο σας σε μια φάση ισορροπίας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η πανσέληνος που πλησιάζει, ήδη μπορεί να σας έχει προκαλέσει κάποια νεύρα, και σε εσάς προσωπικά αλλά και μέσα στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό από το πρόγραμμα σας, απλά βάλτε περισσότερες δόσεις χιούμορ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Αποκλίνετε πάρα πολύ από όλα αυτά που είχατε σκεφτεί ότι επιθυμείτε να πράξετε για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Με τον Κρόνο σε καλές όψεις απέναντι σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείτε… αν τελικά το προσπαθήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δεν συμφωνείτε με τίποτα και κανέναν… και καλά κάνετε. Αν τελικά αυτό που ζητάτε είναι να γίνει η σχέση σας πιο ποιοτική, τότε καλό θα ήταν να μην κάνετε πίσω. Free και ορκισμένοι εργένηδες, θα έχουν τις καλές τους παρέες κοντά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Ο έρωτας κορυφώνεται, και εσείς είσαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να αποφασίσετε αν τελικά είστε έτοιμοι – και εσείς και η υπόλοιπη ζωή σας – για να κάνετε και τα επόμενα βήματα. Οι χωρισμένοι ίσως αποφασίσουν για ακόμη μια ευκαιρία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπερβολές και ρίσκα δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε ούτε από τους άλλους προς εσάς. Πολλές οι συζητήσεις που θα προκύψουν από τον σύντροφο σας, για αλλαγές στην καθημερινότητα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ο ανάδρομος Ουρανός με τον Δία επάνω σας, θα φέρουν στο κατώφλι σας πολλούς νέους έρωτες που θα σας αναστατώσουν. Κάτι που το ζητούσατε σαν ευχή από το σύμπαν τόσο καιρό. Οι νυχτερινές ώρες είναι υπέρ των σε σχέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε με το ρολόι στο χέρι, και αναμένετε την άφιξη του Ήλιου πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας λύσει πολλές απορίες στην ερωτική σας ζωή, αλλά και θα δώσει ένα σημαντικό κίνητρο για εξελίξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που επιθυμείτε και ξέρετε ότι σας ευχαριστούν. Οι μέρες μετά την πανσέληνο θα είναι ακόμη καλύτερες, και θα σας κάνουν να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή μαζί με τον σύντροφο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι αντιθέσεις και τα λόγια που πληγώνουν δεν είναι για εσάς. Είναι μια καλή και ευνοϊκή περίοδος για όλα τα γήινα ζώδια, αλλά ειδικά για εσάς που μπορείτε με το τετράγωνο μυαλό σας να ισορροπήσετε τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: /45

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από μια παλιά σας ιστορία, που δεν λέει να σβήσει από το μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό με την πανσέληνο θα κορυφωθεί και θα τελειώσει. Αφήστε τον χρόνο να σας θεραπεύσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Τα δίκτυα του έρωτα είναι επάνω σας και αυτό σας αρέσει. Πολλές οι νέες φιγούρες που σας πλαισιώνουν και σας κάνουν να ανανεωθείτε. Μια τέτοια διάθεση αναζωογόνησης υπάρχει και στους δεσμευμένους για τον άνθρωπο τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.