ερωτοσκοπιο 1/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 01/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει με την καλή σας διάθεση, να ισορροπήσετε κάποιες ερωτικές σας υποθέσεις. Αυτό μπορεί και να σημαίνει τον τερματισμό καταστάσεων που σας ενοχλούν. Πολλά τα συναισθήματα, για τους ερωτευμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αν ξοδέψετε και άλλο χρόνο πάνω σε μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, είναι πολύ πιθανόν, να χάσετε το τρένο ενός νέου έρωτα, που σας στέλνει η Αφροδίτη. Αν δεν κινητοποιηθείτε εσείς, τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί, από εσάς και το ταίρι σας, ίσως και να ανατραπούν προσεχώς. Εσείς, εκ ζωδίου ανήσυχοι, και ίσως να μπλέξετε και πάλι και παράλληλα, με ακατάλληλα άτομα. Προσοχή λοιπόν σε όλα και όλους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η σημασία που δίνετε στις λεπτομέρειες, είναι και αυτή που τελικά, θα σας κάνει να πάρετε την οριστική σας απόφαση, για την σχέση σας. Αυτό που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα έχουν βραδινά φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Από το μεσημέρι και μετά, θα έχετε κάποια τηλεφωνήματα – επαφές με πρώην γνωριμία – σχέση σας. Το σύμπαν σας δίνει μια ακόμη ευκαιρία, για να διορθώσετε λάθη και παραλήψεις που έγιναν, αλλά και από τις δύο πλευρές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Με την Αφροδίτη να κάνει ερωτικές συμμαχίες με τον Ερμή, εσείς μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Κάποιος που έχει συναισθήματα για εσάς, είναι ένα βήμα, πριν σας κάνει θερμή ερωτική εξομολόγηση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Παθιασμένες στιγμές θα σας προκαλέσει ο Άρης σε όψεις με την Αφροδίτη. Παρελθόν και παρόν απλώνονται μπροστά σας και σας γνέφουν. Σκεφτείτε, ζυγίστε και πείθε τι και ποιον θέλετε. Εκπλήξεις για τους δεσμευμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών, θα σας αντιστρέψουν τους όρους. Εκεί που εσείς βιώνατε το μεγαλείο της μοναξιάς, έρχεται μια νέα ερωτική κατάσταση που θα σας αναστατώσει σε κάθε επίπεδο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Τέλος και με την μοναχικότητα. Η αλλαγή στον αστρολογικό θόλο, σας βάζει μέσα σε νέο κόσμο και σας δίνει τις ευκαιρίες για φιλίες, συνεργασίες αλλά και φυσικά μεγάλους και σημαντικούς έρωτες ζωής.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε στο ζενίθ της δημοτικότητας σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει μέσα σε καινούργιες γνωριμίες. Οι μοναχικοί και οι χωρισμένοι, θα έχουν και την τύχη, για μια μοιραία αγάπη που θα τους πάει σε δέσμευση ζωής.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι αστρολογικές συνθήκες της εποχής σας έχουν δώσει το περιθώριο να κάνετε τις αλλαγές, που πρέπει μέσα στην ζωή σας, και πιο συγκεκριμένα στα αισθηματικά σας, που έχουν μείνει ακίνητα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε έτοιμοι για να κάνετε το επόμενο βήμα, στην αισθηματική σας ζωή, με τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που αυτό το διάστημα, πρέπει να το σκεφτείτε και δύο και τρεις φορές. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia
· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.