ερωτοσκοπιο 12/02 Κυριακή ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 12/02 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Η σκέψη σας είναι μπροστά από αυτά που τελικά μπορείτε να κάνετε. Αυτό είναι κάτι και κάτι που μπορεί να σας εκθέσει. Αφήστε αυτήν την δύσκολη αστρολογική εποχή να περάσει, και από τον καινούργιο μήνα του Μαρτίου, σκεφτείτε τι μπορείτε να προσφέρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να τις λύσετε και σε δεύτερο βαθμό να εντρυφήσετε πάνω στην αισθηματική σας ζωή, που και αυτή χρειάζεται την ανανέωση της. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα καταφέρετε να ξεδιαλύνετε και υποθέσεις περιουσιακών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν συνεχίσετε να είσαστε μπλεγμένοι με πολλές – παράλληλες καταστάσεις…το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε πρόβλημα. Οι όψεις του Άρη με τον Κυβερνήτη σας, φωτίζουν τα σκοτεινά μονοπάτια. Ξεκαθαρίστε σε όλους την θέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μια μερίδα των Καρκίνων, μέχρι την ζωδιακή αλλαγή στις 19/02, θα έχουν ειδήσεις από ένα πρόσωπο, που ανήκει στο παρελθόν τους, και που στο τώρα κάνει τις δράσεις του, για να είναι και πάλι μαζί. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει από πλευράς σας, να το φιλτράρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Τα προσωπεία πέφτουν και εσείς, πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας, και να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπά, και ποιος αυτός που απλά περνάει την ώρα του μαζί σας. Η τελική απόφαση δεν χρειάζεται να είναι άμεση, αλλά να είναι μόνο υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η αποτυχία σε μια ερωτική υπόθεση δεν θα πρέπει να γίνει τροχοπέδη, για να σταματήσετε να ψάχνετε το σωστό συντροφικό σας ταίρι. Η περίοδος των εκλείψεων μπορεί να σας κάνει πολύ πιο φωτεινούς και γοητευτικούς στο άλλο φύλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν χρειάζεται να περιμένετε την Άνοιξη για ασχοληθείτε, πιο ενεργά με την ζωή και την ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτοί που είναι μόνοι, μπορούν κοινωνικοποιηθούν, περισσότερο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν μπροστά σε νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Τα νεύρα σας έχουν περάσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και να δίνει την θέση του στην λογική, αλλά και σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Μέσα σε όλα αυτά, και η οικονομική σας δύναμη, ενισχύεται.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχουν πολλά θέματα που καλείστε να ανοίξετε αυτές τις ημέρες, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το αποζητά και ο άνθρωπος σας. Ίσως να έχει έρθει πια η σωστή ώρα, για να προχωρήσετε πιο κάτω. Τύχη και σε όσους είναι μόνοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Ίσως να πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά, και να ξεκαθαρίσετε την θέση και τις αληθινές σας προθέσεις στον σύντροφο σας, που δείχνει άκρως μπερδεμένος. Αν αυτό που ζητάτε, δεν είναι αυτό που ζείτε, τότε απλά αποχωρήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τα μάτια σας δείχνουν μελαγχολία, για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να το συνεχίσετε καθώς ο Ήλιος που ακόμη είναι μέσα στον οίκο σας. Πολλές οι νέες ευκαιρίες, θα φανερωθούν με κόσμο που θα σας ταιριάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Χαμογελάστε και θα δείτε ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, και χωρίς την δική σας συμμετοχή. Το πιο σοβαρό είναι ότι πια μπορείτε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και σε δεύτερο βαθμό να διορθώσετε και τα λάθη, που έγιναν μέσα στον δεσμό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4