ερωτοσκοπιο 12/03 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 12/03 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αν δεν έχετε κάποια ουσιαστική πρόταση να κάνετε στον άνθρωπο σας, τότε καλύτερα να περιμένετε, μέχρι να είστε σε δυνατή θέση. Κάποια χρήματα, ή κάποια είδηση για εργασία σας έρχεται από την καινούργια εβδομάδα και σας λύνει τα χέρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλά τα δώρα που θα σας αφήσει η σημερινή Πανσέληνος και που ακουμπούν ζητήματα οικονομικών αλλά και αισθηματικών. Ακόμη και επανασυνδέσεις θα πέσουν στο τραπέζι και εσείς καλείστε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, για το μέλλον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα έχουν τροποποιηθεί και αυτό που τελικά, έχετε κερδίσει είναι την μόνιμη αγάπη του ανθρώπου σας. Να είστε βέβαιοι, ότι από την εποχή του Κριού θα υποστηριχτείτε από την οικογένεια σας, αλλά και από ξαφνικό χρήμα που θα σας ισορροπήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε πάνω σε μια ερωτική παρόρμηση και το μόνο σίγουρο είναι τρομάζετε τον άνθρωπο σας. Αν η σχέση είναι πρόσφατα δημιουργημένη, πρέπει να κόψετε λίγο ταχύτητα μέχρι αυτός ο καινούργιος σύντροφος, να μπορέσει να σας γνωρίσει καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Η ευκαιρία που ζητούσατε για να γνωρίσετε αυτό το ιδιαίτερο άτομο από κοντά θα σας δοθεί, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι μέρες σας ωθούν για να ξεκαθαρίσετε τον λόγο και τις προτάσεις σας. Οι εν σχέση, θα έχουν έναν πιο ερωτικό σύντροφο να τους πλησιάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί με τα αισθήματα σας. Επίσης πολλά τα άτομα που υπάρχουν στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτό από την νέα εβδομάδα, που θα έχει λήξει και η επήρεια της Πανσελήνου, θα πρέπει να κάνετε την κίνηση σας για όλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλές οι συναντήσεις που έχετε τον τελευταίο καιρό με έναν καινούργιο άνθρωπο, και ήδη αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα έρωτας. Αυτό είναι και κάτι που το αισθάνεται και η άλλη πλευρά. Οικονομικές αλλαγές, θα τρέξουν και θα σας αποδεσμεύσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Από την καινούργια εβδομάδα, θα δεχτείτε πολλές προτάσεις που θα σας εκπλήξουν. Μια παλιά σας ιστορία θα σας προσεγγίσει, μέσω τρίτων και θα ζητήσει επανασύνδεση. Αυτοί που είναι μέσα σε δεσμό, θα πρέπει να είναι παραπάνω προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Έχετε απομακρυνθεί από την σχέση σας και αυτό έχει στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι να σας πλησιάσει και να σας κάνει παράπονα. Ασχοληθείτε επίσης και με τα εργασιακά σας που έχουν πάρει την άνοδο!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει εσάς και τον δύσκολο σας χαρακτήρα. Υπάρχει ένα άτομο που επιθυμεί να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό και εσείς τον κρατάτε μακριά. Κάποιοι φίλοι ζητούν την παρέα και την βοήθεια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μην δεχτείτε τίποτα λιγότερο από αυτά που ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Είσαστε αρκετά κουρασμένοι από το παρελθόν σας, και το μόνο που θέλετε είναι να ισορροπήσετε. Προτάσεις για ταξίδια και νέες συνεργασίες σας πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε μέσα σε όλα. Η κοινωνική σας ζωή είναι στα καλύτερα σας, άρα όσοι είναι αδέσμευτοι είναι πιθανόν και να βρουν τον καινούργιο σύντροφο τους. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα έχουν πολλές ευχάριστες ανακοινώσεις από τον άνθρωπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού