ερωτοσκοπιο 12/03 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο ερωτικό Σαββατόβραδο 12/03 ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 03 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Ατυχίες και αναποδιές υπάρχουν παντού. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη. Για τους εν σχέση, απομακρυνθείτε από λεκτικές εντάσεις που τυχόν να έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Οι αδέσμευτοι…θα τύχουν φιλικών συναναστροφών που θα τους γεμίσουν χαρά.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Δικαίως παραπονιέστε εδώ και πολύ καιρό στον σύντροφο σας, για την λάθος και επιθετική συμπεριφορά του. Οι μέρες είναι αστρολογικά δύσκολες, και αυτό σας ωθεί να δείξετε ένα πιο αληθινό πρόσωπο… με αυτά που θα δηλώσετε και θα πράξετε. .
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

 

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Τα άστρα σήμερα είναι με το δικό σας μέρος. Η διάθεση σας θα είναι όμως μελαγχολική, και αυτό πιθανόν να ενοχλήσει το έτερον σας ήμισυ. Μιλήστε άνετα για αυτά που σας απασχολούν…. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν πίεση για επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Καλή ημέρα που θα πρέπει να ανασυνταχτείτε και να θέσετε βάσεις για το πως θα κινηθείτε με το ταίρι σας, για τις λοιπές ψυχαγωγικές συναναστροφές. Η διάθεση ακόμα και των ελεύθερων, θα είναι ανεβασμένη … με τις νέες προσεγγίσεις που θα έχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε κλειστεί πολύ στον εαυτό σας, και δεν επιθυμείτε να κάνετε διάλογους για το μέλλον με το ταίρι σας. Η κινητικότητα της ερωτικής Αφροδίτης που είναι στον Ιχθύ, σας βάζει σε ώριμες σκέψεις. Οι βραδινές ώρες θα σας φέρουν πιο κοντά στο αγαπημένο σας ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλές και θετικές οι ειδήσεις – νεότερα που θα σας έρθουν σήμερα…. σε όλους τους Παρθένους. Σε αυτούς που έχουν χωρίσει, θα έχουν νεότερα για επανασύνδεση, και για όσους ήδη είναι σε σοβαρές σχέσεις, πιθανή πρόταση επίσημης δέσμευσης ….είναι μέσα στο πρόγραμμα του ερχόμενου καιρού.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες και οι νύχτες έχουν επηρεάσει τον ψυχικό σας κόσμο, και πιθανόν σήμερα να αισθάνεστε απομονωμένοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Η καλή όψη της Αφροδίτη προς τον οίκο σας, θα σας δώσει την ζωτική ενέργεια που σας χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Θα έχετε ένα 24ωρο που θα χρειαστεί να κρατήσετε πρώτα την ισορροπία και μετά την απόλυτη ψυχραιμία σας. Πολλά τα παράξενα και τα περίεργα, που θα δείτε και θα ακούσετε, από τον αγαπημένο σύντροφο σας. Μέρα είναι… θα περάσει…. υπομονή.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολύς κόσμος και γνωριμίες έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ερωτική σας ζωή…. και αυτό πιθανόν να είναι και ένα δίλημμα για όσους είναι ήδη σε δεσμό – γάμο. Για τους υπολοίπους … τα καλυτερότερα έρχονται.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν έχετε πια χρόνο για να διαπραγματευτείτε θέματα που σχετίζονται με την πίστη και την αφοσίωση μέσα στην ερωτική σας σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, σας σπρώχνουν σε αποφάσεις ζωής.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τα τυχόν άσχημα περιστατικά του παρελθόντος να σας επηρεάζουν, ακόμα ….στην λήψη των ερωτικών σας αποφάσεων. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος, και πιθανόν να αδικεί πολύ …και τον άνθρωπο που στέκεται στο πλάι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Επιτυχημένες αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα και μέχρι τις 20/03. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα λάβουν προτάσεις από τον φιλικό τους περίγυρο …για κάτι ερωτικό – αισθηματικό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

prodosia

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.