ερωτοσκοπιο 12/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

ερωτοσκοπιο 12/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι προβλέψεις σας εσωκλείουν και μια ακόμη προσέγγιση, σε έναν παλιό σας έρωτα, που κατά καιρούς σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και μετά πάλι απομακρύνεται. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, είναι πιθανόν να επανασυνδεθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε ιδιαίτερα καχύποπτοί, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Σίγουρα είναι και τα αστρολογικά πάρα πολύ δύσκολα, αλλά καλά κάνετε και κρατάτε αποστάσεις. Όσοι είναι μόνοι – εργένηδες το μόνο βέβαιο, είναι ότι άμεσα θα βρουν το ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην κάνετε κάτι υπερβολικό αυτό το χρονικό διάστημα. Αφήστε τον Ήλιο πρώτα να περάσει πάνω σας και μετά πράξτε αυτά που θέλετε. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις λοιπόν, για τους χωρισμένους. Κάποιοι καλοθελητές θα βοηθήσουν στην επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε δημιουργήσει μέσα στο μυαλό σας, πολλά σενάρια για την σχέση σας. Κάποια από αυτά περιλαμβάνουν και δεσμεύσεις μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Από τις 15/05 και μετά, κάποια οικονομικά δεδομένα, γυρίζουν υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Η σχέση που έχετε, και εσείς οι ίδιοι το γνωρίζετε, ότι δεν σας πηγαίνει προς την κατεύθυνση που ζητάτε. Ίσως και το αντίθετο. Σκεφτείτε για λίγο και την περίπτωση να έχετε επιλέξει τον λάθος σύντροφο. Πολλά και τα καλά στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκόπιο – Παρθένος
Απολαύστε αυτήν την ημέρα, που σας δίνει ευκαιρίες για να βρείτε τον ρυθμό σας, με τον άνθρωπο σας. Τα φλερτ που έχουν ξεκινήσει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Για ακόμη μια φορά είστε απογοητευμένοι από τις προβληματικές συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο έτσι ώστε να υπάρξουν εξηγήσεις και λύσεις. Μέχρι τότε, δώστε μια παραπάνω σημασία στον οικονομικό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχει μια έντονη ερωτοφιλία, που κάτω από αυτόν τον ουρανό θα σας δώσει έναν μεγάλο έρωτα. Απολαύστε αυτά που σας έρχονται και εσείς που ήδη έχετε σχέση. Είστε το ζώδιο που μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην κρατάτε μέσα στην καρδιά σας, τις άσχημες στιγμές που περάσατε στο πρόσφατο σας παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται και εσείς μέσα στον τρέχοντα μήνα του Μαΐου, θα έχετε όλες τις καλές ευκαιρίες για να ισορροπήσετε την καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αυτό που πραγματικά σας λείπει, είναι ένας άνθρωπος, που να μπορεί να σας καταλάβει και να σας στηρίξει στις επιλογές σας. Σίγουρα οτιδήποτε υπάρχει στο παρόν ή στο πρόσφατο σας παρελθόν, δεν μπορεί να σας κρατήσει. Ψάξτε κάτι καινούργιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν σας, και στο τώρα καλείστε να μην κάνετε λοιπόν άλλα. Είναι προτιμότερο να μείνετε για ένα μικρό διάστημα μόνοι σας, παρά να πέσετε και πάλι σε μια κατάσταση, που μετά από λίγο θα σας φέρει στα παλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε την ψυχολογική ανάγκη να φέρετε στο τραπέζι των συνομιλιών, κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. Κάτι ανάλογο, επιζητεί και ο άνθρωπος σας. Το πιο πιθανόν, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να συμμαχούν προς το ζώδιο σας, εσείς να βρείτε τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης