ερωτοσκοπιο 12/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-26314-zvdia

ερωτοσκοπιο 12/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Οι μέρες μπορούν να σας δώσουν, αυτό που ζητάτε σε προσωπικό επίπεδο. Το άτομο που είναι μια κοντά και μια μακριά σας, θα πάρει τις αποφάσεις του, για να σας κάνει μια ευθεία πρόταση για την ερωτική σας ιστορία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μπορείτε να μείνετε αυτό το διάστημα, μακριά από σχέσεις που ακόμη χρειάζονται χρόνο για να σας πείσουν, για την εμπιστοσύνη σας. Οι βραδινές ώρες, μπορούν να δώσουν στους αδέσμευτους μια καινούργια γνωριμία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Βρείτε πρώτα την δική σας ισορροπία και μετά προσπαθήστε να δώσετε μια νέα πνοή στην αισθηματική σας σχέση. Όλα με μέτρο και σοβαρότητα, καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σας καραδοκεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είναι μια δυσαρμονική εποχή, που θα πρέπει να είναι όλα σωστά και εξηγημένα μέσα σε σχέσεις και γάμους. Δεν επιτρέπονται λάθη. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδος, θα υπάρξουν νεότερα και σε υποθέσεις οικονομικών που θα δώσουν λύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Είστε δεμένοι με τον άνθρωπο σας. Αυτό το έχετε καταφέρει μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, λαθών, που στο τώρα όλα έχουν ασφαλώς απομακρυνθεί. Όλος ο μήνας είναι δικός σας, για να δείξετε την αγάπη σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλα τα εμπόδια, φεύγουν από τον δρόμο σας. Νέος κόσμος θα σας πλησιάσει, και θα θελήσει να σας προσφέρει αγάπη και θετική ενέργεια. Όσο ο Ήλιος, θα είναι πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα μετράτε επιτυχίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μια γνωστή φυσιογνωμία, θα σας προσεγγίσει και θα ζητήσει ‘εξηγήσεις’! Έχετε δώσει κάποιες υποσχέσεις και αυτές δεν είχαν αντίκρισμα, με αποτέλεσμα στο τώρα να βρεθείτε υπόλογοι. Οργανώστε από τώρα τις κινήσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τα πάντα εξαρτώνται από τις δικές σας δράσεις. Μπορείτε αν θέλετε να μείνετε μέσα στην σχέση που είστε και να την παλέψετε για κάτι καλύτερο. Από την άλλη πλευρά αν δεν αισθάνεστε καλά και πιέζεστε… μην χαλαρώνετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολύς κόπος για το τίποτα. Έχετε δώσει τα πάντα στο άτομο που σας ενδιαφέρει και ακόμη δεν έχετε εισπράξει κάτι σε επίπεδο συναισθημάτων. Μην το συνεχίσετε… σας αδικεί. Μετά την λήξη του ανάδρομου, κάνετε τις επιλογές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι διαθέσεις γίνονται πιο επιθετικές. Μπορείτε πια εύκολα να ξεχωρίσετε, ποιοι είναι αυτοί που σας θέλουν για αυτό που είστε, και ποιοι αυτοί που δεν είναι σοβαροί. Τα ζευγάρια που είναι χώρια, σύντομα θα ειδωθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Το μυαλό σας, μπορεί στο τώρα να είναι μπερδεμένο με όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που σας συμβαίνουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε, να λήξει και η δεύτερη έκλειψη και μετά προβείτε στις δράσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Έχετε την ανάγκη, να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στο άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Θα υπάρξει ένα καταπληκτικό διάστημα, μέχρι και τα τέλη του Σεπτεμβρίου που θα δώσει αφορμές και προτάσεις για δεσμεύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.