ερωτοσκοπιο 12/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

astrologia-27-7-2-8

ερωτοσκοπιο 12/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Μην μιλάτε και σίγουρα μην τάζετε, αν δεν είστε έτοιμοι. Ο Άρης σας υποστηρίζει και σας δίνει την δυναμική για να κάνετε στο απόλυτο, πράματα που είναι στα χέρια σας. Οι υπερβολικές και παράλογες απαιτήσεις δεν σας ενδιαφέρουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι σκέψεις σας είναι κοντά στο άτομο που σας αγαπάει ακόμη. Και αυτός είναι κοντά σας αλλά αν κάνετε λίγη υπομονή και μέσα στην εποχή του Σκορπιού, θα έχετε και τις πρακτικές του εκδηλώσεις. Πολλές και οι φρέσκιες γνωριμίες που θα σας δελεάσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είναι ακατάλληλη η μέρα και μέχρι την πανσέληνο, για ερωτικά ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις για το μέλλον με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να σας αποδείξει από την πλευρά του για να σας εμπιστευτεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε μέσα στα νεύρα αυτές τις ημέρες, και ίσως άθελα σας αλλά λαθεμένα, να ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε. Σίγουρα το ισχυρό φαινόμενο της Πανσελήνου στις 16/10, σας επηρεάζει από τώρα. Κατεβάστε τόνους και ταχύτητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Ο αισθησιασμός κυριαρχεί μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσει αλλά και θα καλυτερέψει, με την αληθινές πρωτοβουλίες του συντρόφου σας. Ακόμη και όσοι είναι μονοί αυτή την εποχή, θα βρουν κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η μόνιμη ένταση που υπάρχει στο μεταξύ σας δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, ίσως και να σας κάνει να απομακρυνθείτε. Οι όψεις του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ερμή, σας βγάζουν πολλά απωθημένα στην επιφάνεια. Υπομονή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μην κάνετε απολύτως τίποτα. Όλα θα γίνουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα και την επόμενη. Άτομα που είχαν απομακρυνθεί, θα σας ξαναπροσεγγίσουν ζητώντας σας την αγάπη σας και την ερωτική σας προσοχή. Σκεφτείτε το πρώτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η διάθεση ανεβαίνει, και αυτό σας κάνει και λάμπετε στα μάτια των τρίτων. Και ειδικά στα μάτια κάποιας ιδιαίτερης προσωπικότητας, που και σε εσάς προκαλεί αναστάτωση. Η Αφροδίτη θα δώσει ευκαιρίες και στους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι όροι που έχετε θέσει, μέσα στις επόμενες ημέρες και από την μεριά του συντρόφου σας, θα γίνουν πράξη. Ξέρετε τι ζητάτε και για ποιο λόγο. Είναι στο κάρμα σας, πρώτα τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις και μετά η δικαίωση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα συναισθήματα σας τα έχετε βάλει στο ντουλάπι και δεν επιθυμείτε να τα δει κάποιος. Η πίκρα σας όμως τις επόμενες ημέρες θα υποχωρήσει, και θα σας κάνει και πάλι ενεργούς στο ερωτικό παιχνίδι της αγάπης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Με την σελήνη στον δικό σας οίκο, δεν έχετε και πολλά περιθώρια αυτές τις 2-3 ημέρες να γίνετε αντιληπτοί από τον άνθρωπο σας. Μέχρι τότε όμως, έχετε κάθε δυνατότητα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους φίλους σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Τα ερωτικά σας βιώματα του τελευταίου καιρού, δεν είναι καλά. Ίσως και να φταίτε και εσείς. Ο πλανήτης της αγάπης από τον συγγενικό – υδάτινο Σκορπιό, θα σας βοηθήσει στο να φτιάξετε παραπάνω την ψυχολογία σας και να είστε και πάλι μέσα σε όλα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

tarw-wroskopio-4

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.