ερωτοσκοπιο 13/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

kanones-sxesewn

ερωτοσκοπιο 13/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κρύψτε επί του παρόντος τις σκέψεις σας από καινούργια άτομα που δεν τα ξέρετε τόσο καλά. Περιμένετε να έρθει ο Ήλιος πάνω σας και μετά δράστε. Αυτοί που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τους τρόπους να είναι μαζί περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν χρειάζεται να δείχνετε τον τόσο δύσκολο – γήινο σας χαρακτήρα στον άνθρωπο σας που δεν δέχεται τις προτάσεις σας. Οι μέρες μέσα στον Ιχθύ είναι γόνιμες άρα μέσα από την διπλωματία που έχει το ζώδιο σας, μπορείτε να βρείτε την χρυσή λύση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είναι μια καλή εποχή που όλα δείχνουν να είναι υπέρ σας και αυτό σίγουρα σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση και την ψυχολογία. Αυτό κατ’ επέκταση επηρεάσει άμεσα και θετικά την σχέση σας. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, μέσα στον Μάρτιο θα μιλήσουν για δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Τα μάτια σας μαρτυρούν την αλήθεια. Δεν είστε απόλυτα ευτυχισμένοι και ασφαλείς μέσα σε αυτήν την σχέση. Το να περιμένετε να αλλάξει κάτι από μόνο του, ίσως και να μην γίνει τελικά. Αν έχετε προτάσεις ή κάτι να πείτε απλά κάντε το άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Ανοίγει ένας νέος μεγάλος κύκλος, που θα σας δώσει πολλά δώρα στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους και με δράσεις που θα έχουν από την άλλη πλευρά, ή με την βοήθεια φίλων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε πολλά θέματα να επιλύσετε καθώς, και εσείς αντιλαμβάνεστε! Μην ασχολείστε μόνο με την προσωπική σας ζωή, αλλά και με την οικογένεια – φίλους σας, που δηλώνουν ότι έχετε εξαφανιστεί από την καθημερινότητα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς
Εσείς και τα ερωτικά σας μονοπάτια, σας έχουν βάλει σε περιπέτειες. Αν είστε ελεύθεροι, αποφασίστε ποιον θέλετε και μην μπλέκετε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Αν είστε σε δέσμευση καλύτερα να σκεφτείτε ποιος είναι αυτός που σας γεμίζει την καρδιά.

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μόνο μπερδεμένους μπορεί κάποιος να σας χαρακτηρίσει. Οι σκέψεις και οι κινήσεις σας είναι σε δύο διαφορετικά σημεία. Αυτό φυσικά είναι πηγή αστάθειας και λύπης. Τώρα και μέχρι τις 19/03 που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, κάντε τις κινήσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι αντικειμενικές δυσκολίες που σας έχουν παρουσιαστεί ξεκινούν, από την σχέση σας και εξαπλώνονται σε όλα τα άλλα σημεία της καθημερινότητας σας. Αυτό είναι κάτι που άμεσα πρέπει να το λύσετε με τον άνθρωπο σας, πριν γίνει μόνιμη κατάσταση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν και ίσως σας έχουν απομακρύνει από την ερωτική σας σχέση. Αυτό μέσα από προτάσεις σας μπορείτε να βρείτε του τρόπους έτσι, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Όλα έχουν τον τρόπο τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλη η νέα εβδομάδα έχει νέα και ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Αυτό συμπεριλαμβάνει μια σειρά από σοβαρές και εποικοδομητικές συζητήσεις, που ίσως και κάποιους και πάλι να τους φέρουν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς και το ταίρι σας, έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο ασυνεννοησίας, που μόνο σε εντάσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσει. Σίγουρα και για αρχή θα πρέπει να απομακρύνετε τις τρίτες φωνές και να βρείτε ποιος είναι τελικά ο λόγος που σας αναστατώνει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού