ερωτοσκοπιο 13/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtas-vres-agapi-zwdia

ερωτοσκοπιο 13/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς έχετε μείνει ακόμη σε κάποιες ξεχασμένες υποθέσεις, από το παρελθόν. Αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει στο να σκεφτείτε τι θέλετε στο τώρα, και μέσα στην ερωτική σας πραγματικότητα. Προσεχώς, που πλησιάζει η γιορτή της αγάπης, αγαπήστε και εσείς τον εαυτό σας περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν δεν έχετε διάθεση να οργανώσετε καλύτερα την ερωτική σας καθημερινότητα, τότε απλά μη περιμένετε από τον άνθρωπο σας, να κάνει και αυτός κάτι περισσότερο για εσάς. Αυτοί που είναι μόνοι, θα πρέπει να ασχοληθούν αυτήν την εποχή με τον ίδιο τους το εαυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς κάτι – κάποιον περιμένετε. Αυτό που είναι και πιο σημαντικό, και ειδικά αυτήν την εποχή των εκλείψεων, είναι να είστε άκρως προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας προτείνουν και σας προσφέρουν. Ευχάριστες οι ειδήσεις από τα οικονομικά σας δεδομένα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν πολλά προβλήματα επικοινωνίας, μέσα στον δεσμό σας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δείτε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ξεπεραστεί και με τις πρωτοβουλίες από την μεριά του συντρόφου σας. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα να βάλετε σε μια σειρά στα οικονομικά σας, και σε δεύτερο επίπεδο να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή. Ανήκετε στα ζώδια, που πρέπει πρώτα να έχουν την υλική του ασφάλεια και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς δεν είστε για θεωρίες και πάθη. Αυτό που σας χρειάζεται είναι μια σοβαρή σχέση η οποία να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς και ευτυχείς. Όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και νέα από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν είστε από τα ζώδια που θα γυρίσουν το κεφάλι σε προτάσεις, που θα έρθουν από το παρελθόν, αν αυτές δεν σας πείσουν πρώτα. Αυτό είναι κάτι που θα το ζήσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάποιος που δεν σας έχει ξεπεράσει ακόμη, θα σας πλησιάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μην μετράτε τις μέρες, ώρες μέχρι να ξαναβρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί αυτό σαν αγωνία, να σας βάλει σε λάθος επικοινωνιακές δράσεις. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε λίαν συντόμως, προτάσεις από την άλλη πλευρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τόσο καλά αστρολογικά προς τον οίκο σας, εσείς θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα αυτά με τα οποία παλεύετε. Μια είδηση θα σας έρθει μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, και θα έχει να κάνει με την εξομολόγηση ενός έρωτα, από τον φιλικό σας κύκλο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το μυαλό σας είναι συνεχώς μέσα σε μια αναστάτωση, για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με τον σύντροφο σας. Αυτό είναι όμως και μια κατάσταση που σας πλήττει και δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα πιο αποφασιστικά βήματα, στην ζωή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Κρατήστε αυτήν την περίοδο μια στάση υπομονής και αναμονής στην αισθηματική σας ζωή. Βλέπετε και εσείς ότι κάποια πράματα, είναι αδιέξοδα. Αφήστε και την άλλη πλευρά, της σχέσης σας, να κάνει και αυτή τις δικές της δράσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα είναι υπέρ σας. Με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη να κάνουν καταπληκτικές όψεις προς τον οίκο σας, εσείς είναι θέμα, μόνο λίγων ημερών να έχετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, τον άνθρωπο που αγαπάτε. Χρήμα και φήμη σας πλησιάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης