ερωτοσκοπιο 13/03 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-27-4

ερωτοσκοπιο 13/03 Κυριακή ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 03 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Η ακίνητη στάση που γενικότερα κρατάτε δεν βοηθούν την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου θα δεχτούν ίσως και λεκτική επίθεση τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι τις 18/03…πολλά θα έχουν ανατραπεί προς όφελος σας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είστε στο επίκεντρο της ερωτικής προσοχής μια παλιότερης σας σχέσης που ακόμα έχει βλέψεις για να σας κατακτήσει. Αν το άτομο σας ενδιαφέρει, και εσείς είστε ακόμη ελεύθεροι, τότε δείτε το πιο προσεχτικά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι μέρες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους Δίδυμοι. Οι βραδιές σας θα γεμίσουν με πολλά φλερτ και νέες επαφές που θα σας αναζωογονήσουν, ακόμα και αυτούς που βιώνουν ερωτική απογοήτευση… ακόμα και από παλιά!
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αντιμετωπίζετε σοβαρά επικοινωνιακά θέματα με τον σύντροφο σας. Η κίνηση του Ήλιου στις επόμενες μοίρες του Κριού, σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την πραγματικότητα και να βρείτε τις από κοινού αποδεκτές λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Οι σκέψεις και οι δράσεις σας δεν συνάδουν. Ο τομέας των σχέσεων είναι χτυπημένος για όλους τους Βασιλιάδες. Μην κάνετε αυτές τις ημέρες κάτι διαφορετικό. Από την Τρίτη όλα θα καλυτερέψουν και θα σας ανανεώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην αγνοείτε τις κινήσεις και τα λόγια του συντρόφου σας. Οι μέρες μέχρι τις 15/03, θα σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με πολύ κόσμο και ίσως και το ταίρι σας. Μην πείτε όμως πολλά… μόνο ότι χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα αποκαταστήσετε την ισορροπία σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα μέσα στην σχέση σας. Οι προσδοκίες σας είναι μέτριες αυτήν την εποχή. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρούν κάποιον από το παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι προοπτικές σας για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής είναι άριστες. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι, σας υποστηρίζει για να θέσετε τα χρονικά όρια, για τις εξελίξεις μέσα στην σχέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Περίεργες οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητα σας. Οι Τοξότες, που είναι ακόμα ελεύθεροι, ή έστω και έχουν μείνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ή χωρίσει, θα δεχτούν ερωτικά πυρά από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

 

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι κινήσεις των εξωτερικών πλανητών τις τελευταίες μέρες σας έχουν αποπροσανατολίσει και αυτό δημιουργεί χάσματα επικοινωνιών. Ωστόσο η εύνοια που θα υπάρξει από τον επόμενο ζωδιακό μήνα 20/03, θα σας εξισορροπήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μην χάνετε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο και τους γνωστούς σας. Η συντροφική σας σχέση σας έχει εγκλωβίσει συναισθηματικά και αυτό σας περιορίζει σε όλα τα επίπεδα. Μην ντρέπεστε και μιλήστε ανοιχτά για αυτά που επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε προς το παρόν πολύ ευνοημένοι με μια Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό θα διαρκέσει κάποιες μέρες ακόμα, όπου και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Ακόμα και οι χωρισμένοι θα βρουν τους τρόπους της γεφύρωσης των διαφορών.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.