ερωτοσκοπιο 13/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 13/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε αυτό τον έρωτα – φλερτ, μια πιο σοβαρή σχέση, καλύτερα από τώρα να το αναφέρετε στον άνθρωπο αυτόν, για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις, αργότερα. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να βρουν το ταίρι τους, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Και εσείς αισθάνεστε λίγο χαμένοι μέσα σε αυτό που ζείτε αισθηματικά. Πολλά αυτά που έχουν γίνει, και άλλα τόσα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Αφήστε τις γιορτινές ημέρες, να περάσουν και θα δείτε ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να λυθούν τα πάντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μια μέρα που θα πρέπει να δείξετε το διπλωματικό σας ταλέντο. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά, απλά να καταλαγιάσετε τις εντάσεις, που αυτό το διάστημα υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα βρουν νέο έρωτα, ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Πολλά και μεγάλα τα δώρα, που θα σας κάνει το σύμπαν στον αισθηματικό σας κόσμο. Εσείς που έχετε χωρίσει, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα έχετε ειδήσεις, από το πρώην ταίρι σας, που ζητά τους τρόπους να έρθει και πάλι στην αγκαλιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε στο επίκεντρό πολλών που επιθυμούν, να κατακτήσουν την καρδιά σας. Από τις επόμενες ημέρες, θα δείτε και την πρακτική εκδήλωση αυτών των αισθημάτων, προς το πρόσωπο σας. Εσείς που είσαστε ήδη σε σχέση, ίσως και να έχετε κάποια… ενδιαφέρουσα πρόταση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε χαμένοι μέσα στα εργασιακά σας δρώμενα και κάπου έχετε ξεχάσει, τον άνθρωπο σας. Αυτές τις γιορτινές ημέρες, θα πρέπει να κάνετε λοιπόν, κάτι περισσότερο για να φέρετε τα πράματα σε ισορροπία. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Θα πρέπει να κάνετε κάποιες έξυπνες κινήσεις, προκειμένου να δώσετε μια ανάσα αναζωογόνησης, μέσα στον δεσμό σας. Ίσως να είναι και κάτι που να το αποζητά και ο σύντροφος σας. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν στα …προσεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Τα αρνητικά σενάρια που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει άμεσα να τα διώξετε. Διαβάστε αυτά που σας λέει η πραγματικότητα, ακούστε και τα αληθινά λόγια από τον άνθρωπο σας, και σίγουρα θα εξάγετε το σωστό συμπέρασμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν είστε μόνοι, άρα δεν πρέπει να αισθάνεστε μόνοι. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθώσετε, βελτιώσετε μέσα στην σχέση σας, απλά κάντε το. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα από την κοινωνική τους δικτύωση, θα βρούν νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να ρυθμίσετε και ένα από αυτά, είναι και η σχέση σας, που τον τελευταίο καιρό, έχει χάσει την ένταση της. Δεν έχετε και πολλά να χάσετε, εσείς οι ελεύθεροι, αν βγείτε λίγο έξω και διασκεδάσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας, στο πρόσωπο του ανθρώπου σας. Πολλά τα άσχημα γεγονότα που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι άμεσα θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Η σιωπή και η απομάκρυνση σίγουρα δεν είναι μια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ο Ποσειδώνας με τον Δία, σας δίνουν την λάμψη και την δυναμική για να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν καταστάσεις, αλλά και ευκαιρίες που θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα