ερωτοσκοπιο 13/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 13/05 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αυτά που έχουν συμβεί, μέσα στην σχέση σας, σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Οι ανάδρομοι πλανήτες θα σας δώσουν ευκαιρίες για να μιλήσετε. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, μέσα στον μήνα του Μαΐου, θα βρουν το ταίρι τους το ιδανικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκοπιμότητες και οι αδιαλλαξία μέσα σε αισθηματικές σχέσεις, δεν ταιριάζουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ανοίξετε την καρδιά σας και να πείτε όλα, αυτά που σας προβληματίζουν με τις λύσεις που σκέφτεστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλά αυτά που έχετε να κερδίσετε, αν μείνετε μόνοι και σκεφτείτε τι έγινε στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρείτε λάθη και παραλήψεις. Για τον έρωτα και τα συναισθήματα, να μην ανησυχείτε, σίγουρα θα βρείτε κάτι καινούργιο που θα σας τραβήξει την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αν κάποιος δεν είναι ικανός να σας δώσει αυτά που ζητάτε δικαίως, μέσα σε μια σχέση, ίσως και να μην είναι αυτός, που σας ταιριάζει τελικά. Σίγουρα χρόνο έχετε για να σκεφτείτε καθώς στα προσεχώς έχετε πολλά να κάνετε μέσα σε εργασιακά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν έχετε σκέψεις για να πάτε στο άσχημο σας παρελθόν. Πάντως, αυτό δεν αποκλείει και κάποιος από τα παλιά να σας πλησιάσει και να κάνει την κίνηση για να επανασυνδεθείτε. Μπορεί και να μπερδευτείτε. Σκεφτείτε ώριμα και στον δικό σας χρόνο, απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πρακτικά ζητήματα, θα πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο σας, πριν πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις, που συσχετίζονται με δεσμεύσεις και μονιμότητα. Μέσα σε όλα αυτά, ρίξτε και μια πιο αναλυτική ματιά, στον άμεσο σας οικονομικό ορίζοντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκοπιο – Ζυγός
Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί σε κάθε επίπεδο. Αυτό που έχει σημασία, είναι να βρεθείτε σε μια ισορροπία και να πάρετε τις αποφάσεις σας, με κύριο γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον. Εκπλήξεις οικονομικές, θα έχετε από κάτι που περιμένατε καιρό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν θα αφήσετε να πάει καμία ευκαιρία λοιπόν χαμένη. Όλα έχουν γυρίσει υπέρ σας και το μόνο που ζητάτε είναι να τα βρείτε και πάλι με τον άνθρωπο σας. Εσείς που είστε μόνοι, μέχρι την νέα σελήνη του μήνα, θα έχετε φρέσκιες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μετά την νέα σελήνη του Μαΐου, εσείς θα δείτε όλα αυτά που ζητήσατε, από τον άνθρωπο σας να γίνονται πραγματικότητα. Ακόμη και οι πολυπόθητες επανασυνδέσεις, θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένατε. Απολαύστε την εποχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην μένετε απομονωμένοι από αυτά που σας ευχαριστούν. Μπορεί να έχετε περάσει μια ερωτική απογοήτευση αλλά αυτό, σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι αρκετό για να σας βάλει στο περιθώριο της ζωής. Τα άστρα πάντως λειτουργούν υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Υπάρχουν πολλές προσφορές έρωτα, από την μεριά σας που σίγουρα σας φτιάχνουν σε κάθε επίπεδο, την διάθεση. Ο κυβερνήτης σας, είναι στις καλύτερες όψεις με την Αφροδίτη, άρα το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρείτε το ιδανικό ταίρι της καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι καλές επαφές που κρατάτε με το παρελθόν σας, ίσως και να προκαλούν άγχος στον τωρινό σας σύντροφο. Έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε, και να μην αφήσετε πια άλλα ζητήματα να ενοχλούν τον αγαπημένο σας άνθρωπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα