ερωτοσκοπιο 13/09 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 13/09 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός:
Έχετε επιστρέψει στις καλές σας συνήθειες. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό, είναι ότι θα δείτε και στη συμπεριφορά του ανθρώπου σας μια παραπάνω προσφορά συναισθημάτων και πράξεων, που θα σας επιβεβαιώσουν ότι έχετε επιλέξει τον σωστό άνθρωπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος:
Στην επιφάνεια μέσα στην εβδομάδα, θα βγουν κάποια παράπονα από την πλευρά του συντρόφου σας, που ακόμη και εσείς θα τα αποκαλέσετε δίκαια. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη πάνω σας, σας ωθούν για βελτιώσεις παντού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι:
Προσοχή σε αυτά που λέτε, υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν και σε ακατάλληλα άτομα, και εσείς που είστε παιδιά που δεν μαζεύουν εύκολα τη γλώσσα τους, θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν πολλά φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος:
Η σχέση σας χρειάζεται σε κάθε επίπεδο ανανέωση, και αυτό είναι κάτι που σας το φωνάζει και ο σύντροφος σας. Αντί να ψάχνετε για κάτι άλλο, καλύτερα ψάξτε τι θα κάνετε με τα ήδη υπάρχοντα συναισθήματα σας. Αν υπάρχουν ακόμη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων:
Οι δυσκολίες στις επικοινωνίες που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ακουμπάνε πάνω στο γεγονός ότι δεν έχει ακόμη ξεπεράσει κάποιες άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν του. Λίγη υπομονή και όλα θα αλλάξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος:
Ερωτικές υποθέσεις που δεν είχαν μέχρι τώρα δώσει κάτι σημαντικό, θα τις σταματήσετε. Άτομα καινούργια που επιθυμούν να κερδίσουν την καρδιά σας, καλό θα ήταν αυτή τη θετική περίοδο, να τους δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός:
Προχωράτε τελικά μόνοι σας, και αυτό είναι μόνο και μόνο γιατί μέχρι τώρα δεν έχετε βρει κάποιον που να σας καλύπτει, και στην καρδιά και στο μυαλό. Μέσα στην εποχή σας, θα βρείτε αυτό που σίγουρα θα σας ταιριάξει απόλυτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός:
Αξιοποιήστε – με το να σκεφτείτε όμως μόνο – τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και μην κάνετε κάτι παραπάνω αυτή την εποχή των εκλείψεων. Μπορείτε όμως να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, αλλά και να τους ενεργοποιήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης:
Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει, με άτομα που τα πιο πολλά ίσως και να μην σας βλέπουν και πολύ σοβαρά, ίσως απλά και μόνο για να περάσουν την ώρα τους – προσωρινά. Συμβαίνουν αυτά. Άρα κάντε και εσείς τις επιλογές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως:
Η περίοδος σας ζητά να είστε πολύ χαλαροί, και να σταματήσετε να θυμώνετε και να στεναχωριέστε για κάθε τι που δεν ταιριάζει στα δεδομένα σας. Από την τελευταία έκλειψη και μετά, θα δείτε ότι όλα και όλοι θα μπουν στους ρυθμούς σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος:
Θα υπάρξουν ανατροπές στην αισθηματική σας ζωή. Άτομο που είχε χαθεί για πολλούς μήνες από την ερωτική σας καθημερινότητα, ξαφνικά θα επικοινωνήσει μαζί σας. Πολλά έχουν αλλάξει. Αναμένονται εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς:
Η έλλειψη συντροφικότητας σας προκαλεί εκνευρισμό. Αυτό από μόνο του δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν. Ανοίξτε το στόμα σας, και κάντε πιο συγκεκριμένα τα θέματα που πρέπει άμεσα να λυθούν. Σίγουρα κάτι καλό θα καταφέρετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.