ερωτοσκοπιο 13/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

ερωτοσκοπιο 13/10 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός : Πολλά τα θέματα, που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσετε στην ερωτική σας ζωή. Μάλλον πολλές οι πόρτες που έχετε ανοίξει και που πρέπει… μετά από σκέψη σιγά – σιγά να κλείσετε. Διάθεση για ερωτικές αταξίες για τους singles.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Πατάτε πολύ γερά στα πόδια σας. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε πιο πρακτικά, σε όλα αυτά που έχετε να αντιμετωπίσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Δυσκολίες αλλά ξεπεράσιμες, σε υποθέσεις επανένωσης ζευγαριών.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι αποφάσεις είναι δικές σας και μόνο. Έχετε ακούσει τα πάντα, και το μόνο που απομένει είναι να ακούσετε και την καρδιά σας, η οποία δεν είναι πια για μεγάλες ταλαιπωρίες. Η Αφροδίτη σε λίγες ημέρες θα βρεθεί απέναντι σας, και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι αλλαγές που ζητάτε προς το καλύτερο με τον άνθρωπο σας, είναι καθοδόν. Μπορείτε να ασχοληθείτε τώρα και με τα δευτερεύοντα ζητήματα. Επίσης πολλοί φίλοι – γνωστοί θα ζητήσουν την βοήθεια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Μην ανοίγετε και πολύ το βήμα σας, και σίγουρα μην τάζετε πράγματα που ίσως λίγο αργότερα να μην μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Οι εποχές για τα πύρινα ζώδια είναι περίεργες, και εσείς πρέπει να περιμένετε τις προτάσεις των άλλων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Καταγράψτε στο δαιδαλώδες μυαλό σας όλα αυτά που σας έχουν συμβεί, έτσι ώστε να προστατέψετε εν δυνάμει και την καρδιά σας. Οι προτάσεις μέσα από φλερτ και νέες επαφές θα είναι πάμπολλες, και εσείς καλείστε να είστε απλά προσεχτικοί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διασκεδάζετε με όλους τους πιθανούς τρόπους. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ανάγκη εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και σίγουρα ειδικά για όσους έχουν περάσει από δύσκολο ερωτικό χωρισμό και είναι τώρα στην φάση της επαναφοράς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ, θα είστε επί ποδός και θα τρέχετε για να εξυπηρετήσετε τους αγαπημένους σας. Οικονομικά ζητήματα, περιουσιακά, είναι άμεσα προς επίλυση και εσείς οι κερδισμένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η αγάπη σας μέρα με τη μέρα, δυναμώνει όλο και περισσότερο για το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό σας το ενισχύει και η όψη του Άρη με τον Δία. Όμως έχετε και στο νου σας ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να εισπράξετε και κάτι ανάλογο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν είστε εσείς για καθυστερήσεις και αναβολές. Εξηγηθείτε από τώρα στον άνθρωπο σας και πείτε του τις προθέσεις σας στο άμεσο μέλλον. Εργένηδες και μόνοι, μέσα στην Πανσέληνο θα έχουν αφίξεις από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αν δεν κάνετε κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες, που τα αστρολογικά δεδομένα σας ευνοούν, για να φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στην σχέση σας, τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του. Δοκιμάστε και να αποστασιοποιηθείτε για ένα διάστημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε έναν μεγάλο έρωτα που ακόμη σας παιδεύει, χωρίς όμως να δείχνει σημάδια εξέλιξης. Όλα αυτά που έχετε ζήσει στο άγονο παρελθόν σας, φροντίστε να μην τα ξαναπεράσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.