ερωτοσκοπιο 14/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 14/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε καταφέρει και έχετε πια θεραπευτεί από το παρελθόν, και ότι άλλο σας ενόχλησε. Αυτό να το θυμάστε γιατί, δεν αποκλείεται ο μήνας, προσεχώς του Υδροχόου, να σας φέρει καταστάσεις του τότε. Εσείς που έχετε ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην χαλαρώνετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε σε μια θετική φάση ζωής, που επιθυμείτε να χαλαρώσετε από όλα αυτά τα άσχημα, που σας έχουν τύχει. Αυτό είναι και κάτι που θα το σεβαστεί το συντροφικό σας ταίρι, και δεν θα σας πιέσει για τίποτα αυτό το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε σηκώσει τις κεραίες σας ψηλά. Κάτι έχετε αντιληφθεί ότι συντελείται γύρω από την ερωτική σας ζωή. Αν αυτό αφορά εσάς, λύστε το άμεσα. Αν συσχετίζεται με τον άνθρωπο σας, ίσως να έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην χαλάτε την διάθεση σας, με υποθέσεις που και εσείς γνωρίζετε ότι δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό μέλλον. Δώστε τις ευκαιρίες που χρειάζονται και μετά αποχωρήστε . Αυτοί, που τους ενδιαφέρετε θα βρουν τους κατάλληλους τρόπους για να σας κερδίσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Τις σκέψεις που κάνετε για το κοινό σας μέλλον με το άτομο που σας απασχολεί, δεν έχει έρθει ακόμη το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να τις ανακοινώσετε. Αυτοί που είναι μόνοι τους θα θελήσουν να παραμείνουν έτσι, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στα δεδομένα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μελωδία θα σας ακουστεί μια καλή είδηση, που θα σας έρθει από τα εργασιακά σας. Αυτό είναι και κάτι που τόσο καιρό περιμένατε, για να βάλετε και σε μια λογική σειρά και τα αισθηματικά σας. Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, θα έχετε πολλές εξελίξεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε στα χέρια σας πια, όλες τις απαντήσεις γύρω από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αλλά και την ζωή του. Είναι πια στην δική σας διακριτική ευχέρεια για το αν θα προχωρήστε και σε κάτι πιο σοβαρό μαζί του. Γενικότερα απομακρυνθείτε από τις κακοτοπιές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι σταθερές βάσεις υπάρχουν πια στον δεσμό – γάμο σας. Αυτό που απομένει είναι να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις, έτσι ώστε να εξελιχτείτε μαζί. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα βρουν κάποιο νέο πρόσωπο που θα τους τραβήξει την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Εσείς στηρίζεστε στον εαυτό σας και μόνο. Η μοναξιά, δεν είναι κάτι που σας τρομάζει. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα για τους χωρισμένους αλλά και νέοι έρωτες για τους ελεύθερους, που θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλές οι εργασίες, που πρέπει να φέρετε εις πέρας και πριν ακόμη σας εγκαταλείψει ο Ήλιος. Αυτό αφορά και την αισθηματική σας ζωή, που χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Αυτοί που είναι μόνοι, ίσως και να έχουν ειδήσεις από μια πιο παλιά τους γνωριμία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε προσκλήσεις και προτάσεις από τους φίλους για διασκέδαση. Η εποχή θα σας φανερώσει και πολλά δέλεαρ που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Επίσης, κάποιο οικογενειακό – περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Αφροδίτη μόνο σε καλό θα σας βγουν. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα έχετε ερωτικές αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άφωνους. Οι χωρισμένοι, θα δεχτούν μηνύματα από το πρώην ταίρι τους, με σκοπό την επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia