ερωτοσκοπιο 14/02 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 14/02 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δώστε παραπάνω χρόνο και χώρο σε όλα τα άτομα του κοινωνικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Σας έχουν χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από την καθημερινότητα τους. Ίσως ένας νέος έρωτας, να σας έχει δεσμεύσει!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορείτε να πείτε πια ότι είσαστε σε μια άριστη ψυχολογία, που έχει μόνο καλά να σας αποδώσει, αλλά και να σας σπρώξει σε νέα εγχειρήματα. Ο σύντροφος σας, είναι δίπλα σας και θα σας δώσει το χέρι του, σε όλα αυτά που τον χρειάζεστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Με τον Δία ανάδρομο πάνω στον αέρινο Ζυγό, σίγουρα όλα γίνονται πιο δύσκολα. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να επηρεάσει όλα αυτά που έχετε μέσα, στο μυαλό σας και επιθυμείτε να τα ολοκληρώσετε. Ένα αστρολογικό φαινόμενο που θα φέρει και κάποιες ιστορίες από το παρελθόν, στο τώρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

xartomanteia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας από όλα αυτά τα δύσκολα και τα τοξικά που έχετε περάσει μέσα σε σχέσεις… και καταστάσεις σχετικές. Αυτοί που είναι μόνοι, μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριο, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και έναν καινούργιο και αξιόλογο σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν πρέπει να επιτρέπεται στο πύρινο μυαλό σας, να πηγαίνει πίσω στο παρελθόν. Το γεγονός ότι είστε μόνοι, σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά αν κάνετε λίγο υπομονή, και γύρω από τις μέρες του φαινομένου της Ηλιακής έκλειψης, εσείς θα έχετε νέο έρωτα στην καρδιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η ψυχραιμία και η διπλωματία του ζωδίου σας, θα σας φανούν άκρως χρήσιμα τις ερχόμενες ημέρες. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα και το μόνο που χρειάζεται, είναι την ερωτική σας στοργή και συμβουλευτική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Ξεχάστε αυτά που είπατε πάνω στα νεύρα σας, με τον άνθρωπο σας. Δεν υπάρχει λόγος να τα φέρνετε συνέχεια στο προσκήνιο. Ετοιμάστε τις προτάσεις που αφορούν το κοινό σας μέλλον, και εκφράστε τες, αυτές τις ημέρες που τα άστρα είναι υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν μιλάτε πολύ εσείς. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό του δύσκολου ζωδίου σας, που κάποιου δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Σε νέες γνωριμίες, ίσως και να χρειαστεί να είστε λίγο πιο προσεχτικοί. Ο ανάδρομος Δίας, δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Κινήστε με μεγάλη προσοχή πια μέσα σε νέες γνωριμίες. Οι εποχές σίγουρα έχουν αλλάξει και εσείς πρέπει με όλα αυτά που έχετε πια σαν σοφία και εμπειρία αποκομίσει, να τα βάλετε σαν φρούριο, σε κάτι τι μέτριο και ακατάλληλο που σας πλησιάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, μπορεί να έχουν άλλη θέση και άποψη για την ερωτική σας ζωή. Δεν χρειάζεται όμως ούτε να την ακούτε, αλλά ούτε και να την μεταφέρετε στον άνθρωπο σας. Αν έχετε κάτι που σας προβληματίζει καλύτερα, συζητήστε το σε προσωπικό επίπεδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μια παλιά σας ιστορία θα σας πλησιάσει, μέσα στον Φεβρουάριο, ίσως και με την βοήθεια των κοινών γνωστών σας. Από αυτό που πρέπει να φυλάγεστε είναι, μόνο η συνήθεια. Εσείς απλά ακούστε τις προτάσεις, της άλλης πλευράς και στον χρόνο σας απαντήστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Υπάρχει κάποιος μέσα στον φιλικό σας κύκλο, που έχει πιο θερμά – ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Με τον Ήλιο να πλησιάζει τον ζωδιακό σας οίκο, θα γίνουν και οι σχετικές αποκαλύψεις. Προσοχή πάνω από όλα, στη φιλία που σας δένει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης