ερωτοσκοπιο 14/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 14/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 04 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Αρκετές οι δυσκολίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στην ερωτική σας πραγματικότητα. Αυτό ίσως και να χειροτερέψει αν δεν είστε προσεχτικοί με τις διπλές σας καταστάσεις. Δεν υπάρχει περιθώρια για λάθη…που μπορούν να σας κοστίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Πλημμυρισμένοι είστε από χαρά. Ο κυβερνήτης σας από τον Ιχθύ, σας δίνει ένα ‘σπρώξιμο’, προκειμένου να μπορέσετε να κινήσετε τις στατικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, προκειμένου να πάρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***αγαπη

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ένα ξαφνικό άτομο, σας εμφανίζεται και σας αναστατώνει. Δεν έχει να κάνει με το πλούσιο παρελθόν σας. Οι μέρες με έναν Ερμή μέσα στα ΄νερά’, μόνο απρόσμενες εκπλήξεις μπορεί να προκαλέσει. Οι δεσμευμένοι θα δουν μια ερωτική διάθεση από τον σύντροφο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας και αυτό θα σας κοστίσει σχόλια και παράπονα. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις εκκρεμότητες που σας καθυστερούν. Οι νυχτερινές ώρες για τους free, θα είναι γεμάτοι με προκλήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Σήμερα και αύριο θα κληθείτε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, στον οικογενειακό σας περίγυρο. Οι όψεις του Δία σας δίνουν την υπεροχή για να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις, και να ισορροπήσετε γεγονότα και πρόσωπα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση και ωριμότητα που έχετε εκ ζωδιου, θα σας λύσει και τα χέρια στα ερωτικά σκαμπανεβάσματα που έχετε μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας. Οι μέρες πριν μπει το ζωδιο του Κριού, θα σας αποδώσουν δικαιολογίες και απαντήσεις. Αυτοί που χωρίσουν… ας ρίξουν και μια δεύτερη ματιά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Ζυγός: Τα σχέδια σας θα σταθεροποιηθούν τις προσεχείς ημέρες και ιδίως αυτά που αφορούν την ερωτική σας ζωή ή την οικογένεια. Η υλική υποστήριξη που ήδη έχετε από τον Δία που θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες, το προσεχές διάστημα και θα σας κάνει πιο τολμηρούς.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Θέλετε να σπάσετε την ρουτίνα και σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας. Η μόνιμη ενασχόληση σας με το ταίρι σας πιθανόν να σας έχει εγκλωβίσει σε ίδιες συμπεριφορές. Οι μέρες αστρολογικά σας ευνοούν για εκδρομές και σχετικές δραστηριότητες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολλές οι διαπραγματεύσεις και τελικά οι συμφωνίες που θα προκύψουν σήμερα και αύριο με τον σύντροφο σας που επιθυμεί κάτι πια περισσότερο σε αυτήν την σχέση, που όλα δείχνουν ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει το προσεχές διάστημα στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι είναι σε φάση χωρισμού και μόνιμης απομάκρυνσης. Οι ελεύθεροι με την βοήθεια του Άρη θα έχετε ερωτικές περιπέτειες ….που θα σας ξεσηκώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον οίκο των Υδροχόων, που επιθυμούν να βρουν κάτι νέο στην ερωτική τους πραγματικότητα. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν αυτοί που είναι πρόσφατα χωρισμένοι και ακόμα το ‘αέρινο’ μυαλό του δεν έχει καθαρίσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η μέρα θα ξεκινήσει με πολύ κόσμο να έχει απαιτήσεις από εσάς και την ζωής. Φίλοι – γνωστοί, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συνεργάτες σε ένα φαύλο κύκλο σας απορροφούν. Κάντε ότι χρειάζεται και μην καταναλώστε σε περιττά.
Ευκαιρίες αγάπης:**tarw-taro-xartomanteia

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.