ερωτοσκοπιο 14/03 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ερωτοσκοπιο 14/03 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε να πείτε ότι κάτι έχει αρχίσει και αλλάζει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το ταίρι σας έχει γίνει πολύ πιο συζητήσιμο αλλά και πιο πρόθυμο να ακολουθήσει τα δικά σας μονοπάτια. Νέες ευκαιρίες, θα δοθούν και σε αυτούς που είναι μόνοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι θεωρίες και οι σκέψεις των τρίτων σας αφήνουν πραγματικά αδιάφορους. Εσείς σαν γήινο ζώδιο, και πραγματικά με υγιή τρόπο σκέψης, ζητάτε πια πρακτικές αποδείξεις αγάπης. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για παιδιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Υπάρχει η πολυπόθητη σταθερότητα πια μέσα στον δεσμό σας. Το μόνο που απομένει, είναι να δώσετε μια παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας, που ζητούν την προσοχή σας. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, λύνονται υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η τύχη σας χαμογελάει και σας δείχνει τους δρόμους που πρέπει να περπατήσετε για να έχετε και πάλι το άτομο, που αγαπάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι φίλοι και οι γόνιμες πια συνθήκες σας υποστηρίζουν σε κάθε επιλογή σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Όπου και να βρεθείτε πολλά βλέμματα γυρίζουν επάνω σας. Για εσάς του αδέσμευτους και με μια Αφροδίτη, να σας προσέχει σε κάθε επίπεδο, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα έχετε νέες γνωριμίες, που θα ταιριάξουν στα δικά σας στάνταρντς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό. Και εσείς έχετε καταλάβει ότι το μοτίβο των συντρόφων που μονίμως επιλέγετε δεν είναι και το πιο σωστό, για τις δικές σας προδιαγραφές. Οι μέρες με μια ανάδρομη Αφροδίτη δίπλα στον Κυβερνήτη σας, μόνο εκπλήξεις θα σας φανερώσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε στο εδώ και τώρα στις ερωτήσεις που σας κάνουν, για τα άμεσα σχέδια σας. Εσείς πάρτε τον χρόνο σας και μην κάνετε κινήσεις, που πιθανόν στο μέλλον να σας εκθέσουν. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα έχετε πολλές νέες κατακτήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δηλώστε από την αρχή στον καινούργιο σας σύντροφο, αυτά που θέλετε, και θα δείτε ότι όλα θα ρυθμιστούν. Αυτοί που έχουν πρόσφατα χωρίσει, είναι θέμα λίγων ημερών να βρουν τους τρόπους, για να μπουν σε διαλόγους για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Όλα έχουν ένα τίμημα και εσείς καλείστε να μπείτε σε μια λογική να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όλοι κάτι περιμένουν από εσάς. Όσοι έχουν σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα καταφέρουν να βρεθούν σύντομα, και να λύσουν τα προβλήματα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η μοναξιά είναι κάτι που ποτέ δεν σας φόβισε. Αυτό από την αλλαγή του ζωδίου στις 21/03, αλλάζει και σας προσφέρει η καλή σας η τύχη, όλα αυτά που τόσο καιρό στερηθήκατε. Μια μερίδα των γεννημένων του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν και επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε χάσει τον εαυτό σας, μέσα σε σχέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σας δεδομένα. Είσαστε υποχρεωμένοι να προσέχετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τώρα που τα αστρολογικά σας ευνοούν. Εσείς που είστε ακόμη SOLO, έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Πολλά αυτά που έχετε ανάγκη να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αποφύγετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν κάποιον έρωτα από το παρελθόν, να τους χτυπάει την πόρτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης