ερωτοσκοπιο 14/05 Κυριακή ωροσκοπιο

sex-orgasmoi

ερωτοσκοπιο 14/05 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλα αυτά που περνάτε μέσα στην σχέση σας. Το τελευταίο διάστημα, είναι γεμάτο από εντάσεις και κόντρες που δεν έχουν κάποια κατάληξη. Αφήστε τις μέρες, να κυλήσουν, και μετά τις 21/05, κάντε τις προτάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Η καρδιά σας είναι δεσμευμένη, γύρω από μια υπόθεση του παρελθόντος.
Ωστόσο, δεν την έχετε λύσει ακόμη. Ίσως να μην έχετε την δύναμη. Οι μέρες με τον ήλιο επάνω σας, θα σας δώσουν και αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην βιάζεστε να πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Μετά τις 20/05, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα, θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας, πολύ πιο εύκολα. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα βρουν καινούργια αγάπη άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Τα χτυποκάρδια σας, έχουν γίνει λοιπόν αντιληπτά, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν και τα αισθηματικά πλησιάσματα, από την δική του πλευρά. Τα άστρα σας βοηθούν για να μπείτε σε μια νέα σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Αφήστε το παρελθόν να χαθεί από το μυαλό και την καρδιά σας. Όποιος σας θέλει μπορεί να σας έχει. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα έχουν πολλές εκπλήξεις από νέο κόσμο. Το χρήμα θα κυλήσει και θα σας ανεβάσει την ψυχολογία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν χρειάζεται να πιέζετε τον εαυτό σας για να είναι μόνιμα αρεστός, στα τρίτα πρόσωπα. Αυτοί λοιπόν είστε και σε όποιον αρέσετε. Με τον κυβερνήτη σας σε εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, εσείς μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αγάπες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε κερδίσει την ερωτική προσοχή κάποιου, που μέσα στις επόμενες 3-8 ημέρες, θα σας πλησιάσει και θα θελήσει, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Σε κάποιους από το ζώδιο σας, αυτό πιθανόν και να συμβεί, από πρόσωπο του παρελθόντος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Καλείστε να λύσετε καθημερινά – πρακτικά προβλήματα, με τον άνθρωπο σας. Πολλοί από εσάς μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχετε πάρει την μόνιμη απόφαση για να δεσμευτείτε. Επίσης, πολλά χρήματα και οικονομική καλυτέρευση θα σας ανοίξει δρόμους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Τις τελευταίες εβδομάδες, όλα δείχνουν ότι μέσα στον δεσμό σας, δεν επικοινωνείτε όπως πρώτα. Από την δική σας πλευρά… ίσως και να έχετε ένα μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Κλείστε τις πόρτες και τις ελπίδες στο παρελθόν, και συγκεντρωθείτε στο τώρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι υπερβολές αγάπης, που δείχνετε στον άνθρωπο σας, δεν έχουν ακόμη κανέναν αντίκτυπο. Ίσως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, και επιτρέψτε στην άλλην πλευρά, να σας πει αυτά που τελικά επιθυμεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν έχετε πια εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας, με όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι όμως και μια κατάσταση, που δεν μπορεί να συνεχιστεί και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Έχετε μεγάλη αστρολογική εύνοια και μέχρι να φύγει ο Μάιος. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το γυρίσετε υπέρ σας και να ξεκαθαρίσετε πράματα και καταστάσεις, μέσα σε αισθηματικές σχέσεις αλλά και δύσκολες συνεργασίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα