ερωτοσκοπιο 14/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 14/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Η διάθεση σας είναι μονίμως στο κόκκινο. Αυτό σημαίνει ότι πολύς νέος κόσμος, θα σας πλησιάσει για να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μια προσωπικότητα που έχει κάτι ξεχωριστό, θα τραβήξει άμεσα το ερωτικό σας ενδιαφέρον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Πολλά τα νεύρα και οι εξάρσεις σας. Όλα και όλοι σας φταίνε. Μπορεί η μέρα σήμερα να ξεκινήσει λάθος, αλλά μέχρι τις απογευματινές ώρες, όλα θα έχουν ισορροπήσει προς όφελος σας. Κρατήστε και εσείς χαμηλές ταχύτητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Επειδή ασχολείστε όλη την ώρα με την σχέση σας, έχετε χαθεί από τα φιλικά σας περιβάλλοντα. Σας έρχονται μικρά παράπονα από τους γνωστούς σας. Εσείς οι αδέσμευτοι, μέσα στην εποχή του Σκορπιού θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον πρώην σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Από τις 16/10 και μετά, που λήγει το φαινόμενο της Πανσελήνου, εσείς μπορείτε να προβείτε σε πιο ευθείες κουβέντες με τον άνθρωπο σας. Μπορείτε πια να αφήσετε τα παλιά και να χαράξετε τον δρόμο για το μέλλον σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Οι συναισθηματικές σχέσεις έχουν την τιμητική τους. Αυτό αφορά και τους δεσμευμένους και τους ελεύθερους. Μπορείτε μέσα σε αυτόν τον μήνα να κάνετε τα προγράμματα για το υπόλοιπο του Φθινοπώρου και μέχρι τα τέλη του έτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το παρακάτω είναι άγνωστο. Αυτό που επιβάλλεται να κάνετε στο τώρα σας, είναι να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας και τον εαυτό σας. Μετά την εποχή του Σκορπιού, θα έρθετε και πάλι σε μια λογική ισορροπία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πολλά και διαφορετικά άτομα σας πλησιάζουν, ακόμη και από το πρόσφατο παρελθόν σας. Με τον ήλιο επάνω σας, όλα είναι πιθανά να σας συμβούν, ακόμη και να δεχτείτε μια έντονη πολιορκία προκειμένου να σας κερδίσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αυτά που πιστεύετε και θέλετε, δεν είναι απαραίτητο να τα θέλει και η άλλη πλευρά. Είσαστε γενικά σαν ζώδιο αρκετά κάθετοι και απόλυτοι σε αυτά που ζητάτε. Βάλτε αυτήν την καλή εποχή λίγο νερό στο κρασί σας, γιατί θα μείνετε μόνοι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το απορριπτικό περιβάλλον που υπάρχει γύρω σας, δεν σας βοηθάει να προχωρήσετε τα αισθηματικά σας σχέδια. Μπορείτε για αλλαγή και για αρχή, να μην τα ανακοινώνετε σε κανένα και μέχρι αυτά να γίνουν πραγματικότητα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αγαπάτε στον μέγιστο βαθμό, και αυτό σας κάνει και υπερβολικά ευαίσθητους. Ελάχιστοι του ζωδίου λαμβάνουν την ίδια ανταπόκριση από το ταίρι τους. Σκέψεις χωρισμού και απομάκρυνσης, για τους υπολοίπους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ανεξάρτητα από την ερωτική σας ζωή, υπάρχουν ένα σωρό άλλα θέματα που θα πρέπει πραγματικά να ενσκήψετε και να ασχοληθείτε σε πιο μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε να μην τα βρείτε μπροστά σας το επόμενο διάστημα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Η ψυχολογία σας θα πιάσει ταβάνι. Το άτομο που τόσο καιρό πολιορκείτε και σας δείχνει μια παγωμένη στάση, στο τώρα θα έρθει και θα σας προτείνει κάτι περισσότερο. Μην βιαστείτε να πείτε σε όλα ΝΑΙ. Θα δείξετε δεδομένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.