ερωτοσκοπιο 15/01 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ερωτοσκοπιο 15/01 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Η καρδιά σας είναι κομμένη στα δύο, μετά τον χωρισμό – καυγά με το ταίρι σας. Κάντε κάτι για να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν λίαν συντόμως να βρουν νέο και ποιοτικό έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν χρειάζεται ακόμη να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, στο άτομο που αγαπάτε. Αυτό αφήστε το για το όταν και τα οικονομικά σας δεδομένα, θα είναι υποστηρικτικά. Πολλές και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα προκύψουν στους αδέσμευτους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ο πραγματικός λόγος που είστε μόνοι σας, είναι ότι ακόμη, δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα κατακτήσει το δύσκολο μυαλό σας. Μην απογοητεύεστε, αυτό είναι κάτι που θα σας παρουσιαστεί, το επόμενο χρονικό διάστημα και θα σας ενθουσιάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε την εσώτερη ανάγκη, να αποδεσμευτείτε από τις λάθος καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής. Αν τελικά πιέζεστε απλά κάντε το. Πολλές και οι σχέσεις που έχουν ξεπεράσει τις δυσκολίες, που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν, σε δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Υπάρχει ένας νέος έρωτας στα σκαριά, και εσείς το έχετε ήδη αντιληφθεί. Δεν χρειάζεται από την δική σας, πλευρά να κάνετε κάτι. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου, να σας πλησιάσει αυτό το άτομο και να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι αστρολογικές συνθήκες, είναι εξαιρετικές αυτό το χρονικό διάστημα, για την αισθηματική σας ζωή. Όσοι έχουν πάρει την κοινή απόφαση, να περάσουν τον δεσμό τους σε ένα άλλο επίπεδο, θα το καταφέρουν μέσα σε αυτόν τον Χειμώνα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη με τα χέρια δεμένα. Ο σύντροφος σας, σας έχει πραγματικά ανάγκη και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τον βοηθήσετε. Οι μέρες, σας δίνουν μια εξαιρετική ισχύ, για να εξελίξετε και τις στατικές σας οικονομικές καταστάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Το τοπίο μέσα στον δεσμό σας, έχει αρχίσει και φωτίζεται. Εσείς που διατηρείτε στην καθημερινότητα σας και δεύτερη κατάσταση, θα πρέπει αυτήν την περίοδο να είστε άκρως προσεχτικοί, καθώς θα υπάρξουν αποκαλύψεις …που θα στεναχωρήσουν πολλούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι διαφωνίες έχουν γίνει καθημερινότητα μέσα στην σχέση σας. Αυτό σίγουρα είναι ένας δείκτης που σίγουρα δεν μπορείτε πια να παραβλέψετε. Κάποιος έχει κουραστεί… είτε κάποιος πια θέλει να φύγει. Όπως και να είναι τα πράματα, ενεργοποιηθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κάποιος είναι ερωτευμένος με εσάς. Αυτό είναι κάτι που μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα σας αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο εσείς. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και την άλλη πλευρά, να σας αποδείξει τα αισθήματα της.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε χαθεί μέσα στα εργασιακά σας ζητήματα. Το μόνο που απομένει είναι να εισπράξετε και το ανάλογο κέρδος. Από την ώρα που θα έρθει και ο Ήλιος, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα πρέπει να δώσετε και μεγαλύτερη προσοχή στον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Η ψυχολογία σας μέρα με την ημέρα, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και εσείς πλέον, μπορείτε να πείτε ότι έχετε ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα βρείτε στον δρόμο σας και νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς