ερωτοσκοπιο 15/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 15/02 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε όλοι οι Κριοί, μέσα σε νεύρα και αναστάτωση, για διάφορα δύσκολα που σας συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Πριν λήξει ο Φεβρουάριος, εσείς πραγματικά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα άκρα και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλά αυτά που υπάρχουν στο πίσω του κεφαλιού σας, που πρέπει να κάνετε και μέσα στον τρέχοντα μήνα. Οι σχέσεις, που έχουν περάσει από πολλούς κυματισμούς, τώρα και μέχρι την ηλιακή έκλειψη, θα δράσουν προς την κατεύθυνση των ξεκαθαρισμάτων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δεν έχετε κανένα πια παράπονο από την αισθηματική σας ζωή. Όλα κινούνται όπως εσείς θέλετε και αυτό είναι πιθανόν μέσα στην Άνοιξη, να σας φέρει κοντά σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα έχουν πληθώρα νέων γνωριμιών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Το να κοιτάτε με μια συνεχή αγωνία το παρελθόν είναι μόνο κατά σας. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει την κίνηση του, για να σας φέρει και πάλι μέσα στην ζωή του. Μέχρι τότε εσείς να συνεχίσετε με την καθημερινότητα, και σίγουρα τα μάτια σας ανοιχτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Πολλά τα ευτράπελα που θα σας προκύψουν σήμερα. Όπως και να είναι αυτό που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην πέσετε σε λάθη. Προτάσεις θα σας έρθουν και από τον άνθρωπο σας, για αποφάσεις από τον νέο μήνα. Μην βιαστείτε να απαντήσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν χρειάζεται πραγματικά να εξηγείται τις προθέσεις σας, σε κανέναν και ειδικά σε άτομα που έχουν δείξει ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Από τις αρχές του Ιχθύ, πολλά μέσα σε συνεργασίες και δεσμούς θα φωτιστούν και θα σας εκπλήξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Υπάρχει μια υπερκινητικότητα στις τάξεις των Ζυγών, και συσχετίζεται άμεσα με υποθέσεις αισθηματικού περιεχομένου από το πρόσφατο παρελθόν. Οι μέρες με μια δεύτερη έκλειψη να πλησιάζει, σίγουρα θα σας αποδείξουν πολλά από αυτά που ψάχνατε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι ώρες μέχρι το βράδυ θα είναι γεμάτες από κόσμο και καταστάσεις, που πρέπει για ακόμη μια φορά, εσείς να δώσετε τις λύσεις. Οικογένεια και συνεργάτες σας έχουν χάσει από την καθημερινότητα τους, και ζητούν να σας έχουν πολύ πιο κοντά τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Σήμερα και μέχρι τις 19/02, ότι κα να ακούσετε, ότι και να σας πουν, απλά μην το πιστέψετε. Υπάρχει μια δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κάνει τα πάντα να δείχνουν υπερβολικά. Οι βραδινές ώρες έχουν πολλά φλερτ για τους free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πριν ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση με τον νέο έρωτα, που σας έχει κατακλίσει το μυαλό, θα πρέπει να περιμένετε λίγο και μέχρι να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το παρελθόν του. Ίσως να υπάρχει μια εκκρεμότητα, με διαζύγιο – περιουσιακά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Σίγουρα έχετε βάλει στις πλάτες σας πολλά φορτία. Αυτό από τις ερχόμενες ημέρες που ο Ήλιος, φεύγει από τον οίκο σας, θα αρχίσει σαν ένταση να υποχωρεί. Ακόμη και οι παρεξηγήσεις – κόντρες μέσα σε ζευγάρια θα λυθούν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε μέσα στον δικό σας μήνα. Το σύμπαν σας ακούει και σας δίνει τις ευκαιρίες αλλά και την κατάλληλη δυναμική για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας. Νέες σχέσεις και προτάσεις για καινούργια εργασία είναι στο μενού των ημερών.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς