ερωτοσκοπιο 15/03 Τρίτη ωροσκοπιο

bres-ton-erwta

ερωτοσκοπιο 15/03 Τρίτη ωροσκοπιο

 

σεληνη σε γέμιση 05 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Οι μέρες που πέρασαν, έχουν επηρεάσει έντονα τον ψυχικό σας κόσμο, και πιθανόν σήμερα να αισθάνεστε μόνοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Η ασταμάτητη Σελήνη θα κινηθεί στο επόμενο ζωδιο, και θα σας δώσει την ενέργεια που σας χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ερωτικές στιγμές σας επιφυλάσσει η μέρα μέχρι το βράδυ, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Οι Ταύροι, που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Αφροδίτη σε πύρινο οίκο, ίσως να έχουν πρόταση επανασύνδεσης από το ξεχασμένο παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολύς ο κόσμος και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ζωή σας…. και αυτό πιθανόν να είναι και ένα δίλημμα, για όσους είναι ήδη σε δεσμό ή γάμο. Για τους υπολοίπους τους Free … τα καλυτερότερα έρχονται.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μια μέρα που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να θέσετε θεμέλια, για το πως θα κινηθείτε με τον σύντροφο σας, εν σχέση με ψυχαγωγικές σας συναναστροφές. Η διάθεση ακόμα και των ελεύθερων θα είναι θετική.. με τις νέες γνωριμίες που θα έχουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Πολλά τα ωραία και τα θετικά συναισθήματα, που θα φανερωθούν σήμερα και αύριο στους εν σχέση Σκορπιούς, προς τον άνθρωπο τους. Όσοι έχουν απογοητευτεί… και που περιμένουν κάποια επιστροφή, θα πρέπει να αποφασίσουν να ξεχάσουν τελικά το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι φοβίες σας έχουν μεγαλώσει, και αυτό σας κάνει φοβικούς στις επαφές σας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ερωτική σας ζωή που την έχετε αφήσει στα αζήτητα… μαζί με τις όποιες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες… γενικότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η δυσπιστία σας πάνω σε μεγάλα λόγια και υπερβολές του συντρόφου σας, θα σας αναγκάσει τις επόμενες 10-15 ημέρες να πάρετε αποφάσεις χωρισμού. Οι γεννημένοι του 2ου 10ημέρουθα το πράξουν ίσως και πιο άμεσα και πιο ακραία – κάθετα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Θα έχετε μια δύσκολη ημέρα, που θα χρειαστεί να κρατήσετε σίγουρα πρώτα την εσωτερική ισορροπία και μετά την ψυχραιμία σας. Πολλά τα στρεβλά και τα περίεργα που θα δείτε και θα ακούσετε από τον άνθρωπο σας. Λίγη υπομονή!
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δώστε προσοχή σήμερα και μέχρι τις 19-03, σε αυτά που θα ακούσετε από τα τρίτα πρόσωπα, για τον σύντροφο σας. Έχετε την διάθεση, όλοι οι ελεύθεροι να ξεφύγετε από τις ανάλαφρες περιπέτειες – φλέρτ…. και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα πολλά δυσάρεστα περιστατικά του παρελθόντος σας, σας επηρεάζουν ακόμα στην οριστική λήψη των ερωτικών σας αποφάσεων. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος, και πιθανόν να αδικεί…και τον άνθρωπο που στέκεται στο πλάι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η ερωτική σας απογοήτευση – στεναχώρια, σας κάνει να παραμελείτε τον καλό σας εαυτό, και αυτό σας έχει βάλει σε μια απομάκρυνση από τον λοιπό κόσμο. Ξεκινήστε την αλλαγή και ανεβάστε την ψυχολογία σας, με τρόπο που θα γοητεύεστε καινούργιες επαφές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η αστείρευτη ενεργητικότητα σας και η καλή θέληση είναι τα κλειδιά, για να ξεφύγετε οριστικά από τις άσχημες σκέψεις που σας στεναχωρούν και σχετίζονται με το άτυχο ερωτικό σας παρελθόν. Η μέρα είναι γεμάτη εκπλήξεις και γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.