ερωτοσκοπιο 15/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ερωτοσκοπιο 15/04 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Όλα έχουν γίνει με τον δικό σας τρόπο μέσα στην σχέση, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να δώστε πια και λίγο χρόνο – χώρο, στον άνθρωπο σας, για να κάνει αυτά που έχει σχεδιάσει …επίσης. Το χρήμα θα σας δώσει νέα ώθηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αυτό το Σ/Κ, θα είναι διαφορετικό. Κάποιος που είναι ερωτευμένος μαζί σας, θα κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση, έτσι ώστε κάποια πράματα να σας γίνουν πια ξεκάθαρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλο αυτό που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, συναισθήματα, συζητήσεις, σας δίνουν πια το πράσινο φως, για να σκεφτείτε όλα αυτά που συσχετίζονται με την επίσημη πλέον δέσμευση. Ακόμη και εσείς οι αδέσμευτοι, θα βρείτε κάποιον νέο έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Τελικά έχετε πολλά να ξεκαθαρίσετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, σίγουρα σας έχουν μπερδέψει. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σας τρέχουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δυνατοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Οι καινούργιες γνωριμίες που υπάρχουν στο παρόν σας, δεν δείχνουν να σας ενθουσιάζουν. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι εσείς οι ίδιοι, ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει κάποιον από τα παλιά, και δεν ανοίγετε τις πόρτες για να ξαναζήσετε κάτι νέο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλές οι εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το σύμπαν για τις επόμενες ημέρες. Αυτό συμπεριλαμβάνει χρήμα και οικονομική πια σταθερότητα. Νέες και ουσιαστικές γνωριμίες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ποθητοί και ελεύθεροι από τις άσχημες σκέψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αυτά που σκέφτεστε και θέλετε να τα πείτε στον άνθρωπο σας, καλό θα είναι να τα κρατήσετε μέχρι να λήξει ο μήνας του Απριλίου. Δεν σας ευνοεί αυτή η αστρολογική περίοδος. Μέχρι τότε δώστε, μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η τύχη σας ακολουθεί τις επιθυμίες σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει καινούργιες επαφές, για τους αδέσμευτους. Οικονομική εξέλιξη, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς, αλλά και πολλές επανασυνδέσεις για τους φρεσκο- χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με την Αφροδίτη πια να έχει γυρίσει σε ορθή πορεία, εσείς θα έχετε όλα αυτά για τα οποία είχατε ευχηθεί. Χρήματα και επιτέλους, ισορροπία στην δύσκολη σας σχέση είναι στα καθοδόν. Κάποιος φίλος σας, θα έχει την ανάγκη της βοήθειας – υποστήριξης σας,
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το συντροφικό σας έτερο, έχει πολλά μικρά και μεγαλύτερα παράπονα από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακούσετε και να δώσετε άμεσα τις λύσεις σας. Εσείς που είσαστε κάτω από το ροζ σύννεφο ενός νέου έρωτα, μην πιέζετε για περισσότερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Σκέψεις, λόγια και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί μέσα στην καρδιά σας. Ίσως και κάτι από το παρελθόν ακόμη να σας πονά. Απολαύστε τώρα τις γιορτές και μετά που τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα. για όλα τα αέρινα ζώδια, πάρτε τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είστε οι τυχεροί των ημερών. Αυτά που ζητάτε από την σχέση σας θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Ο σύντροφος σας. που είχε παλιά μπλεξίματα, θα τα λήξει και θα δώσει πια την απόλυτη προτεραιότητα του σε εσάς και την κοινή σας πορεία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης