ερωτοσκοπιο 15/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 15/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σκεφτείτε πιο ώριμα μήπως χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που δείχνουν ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα, δεν σας προσφέρουν τίποτα. Σίγουρα κάτι τέτοιο, δεν είναι εύκολο, αλλά κάντε την χάρη στον καλό σας εαυτό, και προστατευτείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε πολλά υποσχόμενοι αυτήν την χρονική περίοδο. Αυτό που έχει την σημασία του όμως, είναι μέσα σε ένα προσεχές, εύλογο χρονικό διάστημα, να συνοδέψετε όλα τα άνωθεν με πράξεις, που θα σας κάνουν να κερδίσετε τους πάντες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Σίγουρα έχετε αναθεωρήσει, όλα αυτά που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν σας. Με τον Ήλιο προσεχώς να επισκέπτεται τον οίκο σας, εσείς θα καταφέρετε να τα αλλάξετε όλα κατά 180 μοίρες. Παλιές αγάπες, θα διαγραφούν και πολλά οικονομικά ζητήματα θα σας δικαιώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Η συνέχεια μιας σχέσης από τα παλιά, έρχεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, και σας αναστατώνει. Είσαστε κάτω από μεγάλη αισθηματική φόρτιση και δεν ξέρετε ακόμη τι να κάνετε. Το χρήμα, είναι κοντά, και σας πλησιάζει, και θα σας λύσει τα χέρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε πολλά θέματα σε αναμονή και αυτό σας καθυστερεί, από όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Λύστε την σιωπή σας, πείτε αυτά που θέλετε, και αφήστε τους άλλους να δράσουν. Νέοι έρωτες, πλησιάζουν για τους εργένηδες και τους χωρισμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μπορείτε και καλύτερα. Η μοναξιά που έχετε επί τούτου, επιβάλει στον εαυτό σας, ως μέσον προστασίας, δεν σας πάει πουθενά, και μάλλον θα πρέπει να την λήξετε. Οι μέρες που έρχονται, θα σας βάλουν μέσα σε νέες γνωριμίες – επαφές, που θα σας αναζωογονήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες αισθηματικές προτάσεις. Με την Αφροδίτη να κάνει τις καλύτερες όψεις, με τον Ερμή, εσείς καλείστε να βρείτε το επόμενο σας ταίρι. Οι ήδη εν σχέση, θα πάρουν απόφαση μέσα στον Ιούνιο, για δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia - love

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Θα πρέπει να αξιολογήσετε, πιο τελικά είναι το κέρδος σας, από την αισθηματική σας σχέση, που μέχρι στιγμής, σας έχει βάλει μόνο, σε μια συνεχή αγωνία και ανασφάλεια. Ένας αληθινός και ουσιαστικός διάλογος, θα σας έλυνε πολλές απορίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με την νέα σελήνη να πλησιάζει, εσείς θα δεχτείτε ερωτικά βέλη, από μια παλιά σας ιστορία. Η πλειοψηφία των χωρισμένων, του ζωδίου, θα επανασυνδεθούν μόνιμα. Κάποια νέα πρόσωπα θα παρελάσουν και από την ζωή των μόνων – εργένηδων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Τα νέα που σας έρχονται είναι μόνο ευχάριστα. Αυτό έχει να κάνει με κάποιες οικονομικές – νομικές σας υποθέσεις, που λύνονται και σας αφήνον πια χώρο και χρόνο, για να εξελίξετε την αισθηματική σας ζωή, όπως εσείς επιθυμείτε τελικά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Η δουλειά και η κοινωνική σας ζωή σας δίνουν, χαρές και ανακούφιση. Αυτό που πρέπει στο τώρα να εντάξετε στην καθημερινότητα σας είναι και μια συναισθηματική συντροφιά. Σίγουρα, μην σκεφτείτε να κοιτάξετε το παρελθόν …θα ήταν λάθος.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σίγουρα έχετε πολλές και καλές ιδέες, για να λύσετε τις προβληματικές καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας. Ακόμη και αυτοί που προσπαθούν επανασυνδέσεις, θα έχουν τα αποτελέσματα που τόσο καιρό επιδιώκουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα