ερωτοσκοπιο 15/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 15/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Οι αστρολογικές συνθήκες πάνω στα πύρινα ζώδια, και ειδικά πάνω στο δικό σας, είναι έντονες. Άρα το πιο σωστό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήστε αποφάσεις – συζητήσεις για μετά την πανσέληνο, που σας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάθε είδους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ανοίξτε το μυαλό σας και μην μένετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν θα αλλάξει τίποτα μόνο με το να ελπίζετε και να αναπολείτε. Αυτοί που έχουν νέο έρωτα στη ζωή τους, θα μπορέσουν να σκέφτονται και πιο σοβαρά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Έχετε εκ ζωδίου, ισχυρή διαίσθηση και ένστικτο. Λοιπόν αυτό χρησιμοποιήστε το για να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που σας θέλουν, και ποιοι αυτοί που απλά περνάνε την ώρα τους. Οι απογευματινές ώρες έχουν επικοινωνίες με πολύ κόσμο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είστε σε σκέψεις και έντονα συναισθήματα, για μια καινούργια γνωριμία που σας έχει προκύψει τους Καλοκαιρινούς μήνες, και στο τώρα δείχνει ότι εξελίσσεται σε κάτι πιο δυνατό. Άρα διαφοροποιήσετε και εσείς τη στάση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Τα όνειρα σας τα συμμερίζεται και το ταίρι σας. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα. Οικονομικά, συναισθηματικά, τα έχετε φέρει στα μέτρα σας πια. Οι δοκιμασίες του παρελθόντος έχουν τελειώσει για τους ελεύθερους, που θα ψάξουν για κάτι νέο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είστε ακόμη σε μια υπερένταση και δεν λέτε να χαλαρώσετε. Σαφώς και για αυτό ευθύνεται και ο κυβερνήτης σας, που είναι σε ανάδρομη φορά. Περιμένετε να ολοκληρωθεί και το φαινόμενο της Πανσελήνου, και ξανασκέφτεστε τα πάντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είστε μαζεμένοι σε όλα σας. Έχετε περάσει πολλά, και στο παρόν αυτό που επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας και μακριά από τις σχέσεις. Αυτό θα αλλάξει με την είσοδο μιας νέας αγάπης, που θα σας φέρει και στην ισορροπία σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Τα περιβάλλοντα σας δεν σας αντιλαμβάνονται σε όλες σας τις λεπτομέρειες – ιδιαιτερότητες, ούτε καν το ταίρι σας. Κάτω από την Πανσέληνο – Έκλειψη αυτά μπορούν να ενταθούν, αλλά μην κάνετε κάτι παραπάνω από το να χαμογελάσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι σκοποί σας έχουν ήδη προσδιοριστεί, και το μόνο που θέλετε είναι να αρχίσουν επιτέλους να πραγματοποιούνται, και περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Οι εύνοια της Αφροδίτης και του Ερμή είναι γύρω σας, και ακόμη περισσότερο στους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μην δίνετε σε καμία περίπτωση τροφή για σχόλια, σε τρίτους και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την αντίληψη σας. Η σχέση σας και τα συναισθήματα σας είναι άκρως προσωπικά και σίγουρα δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν θα σας βοηθήσει κανένας να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος. Εσείς είστε αυτοί που μπορείτε να κάνετε το μεγάλο άλμα για να περάσετε σε μια νέα εποχή, που εκεί θα βρεθεί μια νέα προσωπικότητα που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Το μυαλό σας κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις. ερωτοσκοπιο 15/09 Πέμπτη ωροσκοπιο. Οι μέρες σας ενισχύουν και οικονομικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.