ερωτοσκοπιο 16/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

imerisies-28314-zvdia

ερωτοσκοπιο 16/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε πια και αισθάνεστε καλά και ασφαλείς, μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε εμπράκτως και από την πλευρά, του συντρόφου σας. Να είστε και προετοιμασμένοι και για προτάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τα λόγια σας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει πλήρως, ο σύντροφος σας. Θα δείτε πρακτικές εξελίξεις αλλά και προσφορά συναισθήματος, που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Τύχη και στους ελεύθερους του ζωδίου.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ο ρόλος σας σε καμία των περιπτώσεων, δεν είναι συνεχώς να κάνετε τον πυροσβεστήρα μέσα στην σχέση σας. Το ότι έχετε συνέχεια να λύνετε προβλήματα, σημαίνει ότι κάτι μέσα στον δεσμό σας, δεν λειτουργεί σωστά. Βρείτε το .
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι από αυτά που συντελούνται, στην οικονομική αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Εσείς που έχετε χωρίσει, αλλά ακόμη δεν έχετε παραδώσει τις ελπίδες σας, να περιμένετε μέχρι την λήξη του μήνα, επιστροφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Αν μπορέσετε να ξεφύγετε, από το άσχημο παρελθόν και τις μνήμες αυτού, θα είστε και οι πιο τυχεροί της εποχής. Ο Άρης από την θέση του, σας δίνει τον δυναμισμό για να αλλάξετε ρότα, και να βρεθείτε σε καταστάσεις που τουλάχιστον θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Θα χρειαστεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, έτσι ώστε το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά στο τώρα σας υψώνει τείχη, θα έρθει από μόνο του πιο κοντά σας. Εσείς που έχετε ήδη μια σοβαρή σχέση, καλό θα ήταν να βρείτε τρόπους για να ανανεωθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Κάποιος σας θέλει πολύ, αλλά ακόμη δεν σας το έχει εκμυστηρευτεί. Αυτό είναι και κάτι, που θα έρθει στο προσκήνιο μέσα από τρίτους. Το αστρολογικό σκηνικό σας φωτίζει, σας κάνει άκρως γοητευτικούς και σας δίνει τελικά, τον άνθρωπο της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Μ ε την Αφροδίτη στα συμμαχικά Ψαράκια, εσείς έχετε την άνεση να επιλέξετε όποιον θέλετε …και όποτε θέλετε. Οι σχέσεις που είχαν χαλάσει, τώρα και μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου θα έχουν την ευχέρεια, τα ταίρια, να βρουν τρόπους επανασύνδεσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι σκοποί και οι δρόμοι σας, δεν έχουν τελικά καμία σχέση με αυτούς του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που σας το έχει πει και πολλές φορές και ο ίδιος. Από την νέα εβδομάδα, μπορείτε να συζητήσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην σκοτίζετε και πολύ το κεφάλι σας. Το άτομο που έχετε ερωτευτεί, αλλά αυτήν την στιγμή δεν ανοίγει τις πόρτες της καρδιάς του, θα το τολμήσει μέσα στο τρίτο δεκαήμερο, να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει καλύτερα. Μέχρι τότε μην κάνετε κάτι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλο και περισσότερο αισθάνεστε κοντά στον σύντροφο σας, που έχει την ανάγκη να οδηγήσετε την σχέση σας, σε ένα επίπεδο πιο επίσημο – δεσμευτικό. Οι μέρες με τον Ήλιο, να σας πλησιάζει, οι συζητήσεις, σίγουρα θα οδηγούσαν σε κάτι θετικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Κοιτάτε με αγωνία το παρελθόν, αναμένοντας κάποια είδηση από έναν πρώην σύντροφο. Ίσως αυτό να γίνει, ίσως και όχι. Μην χάνετε λοιπόν την ζωή σας με την ελπίδα και μόνο. Προσεχώς, θα έχετε και νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς