ερωτοσκοπιο 16/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 16/02 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, όπου πραγματικά μπορείτε να βρεθείτε με πολύ κόσμο και να περάσετε απλά πολύ όμορφα! Αυτό ειδικά και με την θέση της Αφροδίτης δίπλα στον κυβερνήτη σας, μόνο σε ερωτικές γνωριμίες και περιπέτειες μπορεί να σας φέρει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μια καινούργια γνωριμία σας έχει βάλει φωτιά στην καρδιά. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει σίγουρα να το κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους. Θυμάστε τι έγινε την προηγούμενη φορά που πέσατε με φόρα, πάνω σε έναν νέο έρωτα ή το ξεχάσατε?!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι σκοποί σας αυτήν την εποχή ακουμπούν, πρώτα τον οικονομικό σας τομέα και μετά όλα τα άλλα. Οι όψεις του Δία σε ανάδρομη φορά αλλά και του κυβερνήτη σας, θα σας ενισχύσουν έτσι, ώστε πριν λήξει ο Φεβρουάριος να έχετε βρει τις λύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη εσείς οι ελεύθεροι, έναν νέο έρωτα. Μέχρι την ηλιακή έκλειψη, τις επόμενες ημέρες, θα δεχτείτε τουλάχιστον δύο προτάσεις που θα δελεάσουν την κλειστή καρδιά σας. Ίσως η μια να έρθει από το παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι μια μέρα από αυτές, που όλοι και όλα θα σας θυμηθούν. Αυτό συσχετίζεται και με κάποια παλιά σας ιστορία, που θα θελήσει να σας πλησιάσει και να προτείνει κάτι νέο για εσάς. Μην κάνετε πίσω σε οτιδήποτε! Σκεφτείτε πρώτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον Ιχθύ, εσείς θα βρεθείτε σε συμπληγάδες, καθώς θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι και ποιον πρέπει να κρατήσετε στην ζωή σας και ειδικά την αισθηματική. Από κάποια παλιά σας οικονομική υπόθεση, να περιμένετε λεφτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Κάτι σας έχει τραβήξει την προσοχή, στις περίεργες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι αμαρτωλό ως προς την σχέση σας, αλλά άμεσα και με τον διπλωματικό σας τρόπο, πρέπει να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Εσείς αυτό που περιμένετε είναι να πάει ο Ήλιος στον συγγενικό ζωδιακό οίκο των Ιχθύων. Τότε πραγματικά θα ανοίξει μια καλή εποχή, που θα δώσει σε όλους σας, την ευκαιρία για να πάτε πίσω στην αγκαλιά μιας πρώτης σας αγάπης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι προστριβές στο μεταξύ σας, τουλάχιστον παρουσιάστε τα επιχειρήματα σας, σε όλα αυτά που σας ενοχλούν και επιθυμείτε πλέον να διορθωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά τα νέα που θα έρθουν στο κατώφλι σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να χαρείτε αλλά και να βρείτε τι ζητάτε, από τον άνθρωπο που επιθυμεί να κάνει σχέση μαζί σας. Εσείς είστε αυτοί, που θα ζυγίσετε τα πάντα και θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολύ κόσμο να σας προσκαλεί για το βράδυ. Αυτό στους, solo του ζωδίου, θα βγάλει και κάποιες ευκαιρίες που θα συσχετίζονται με καινούργιες γνωριμίες και που θα τραβήξουν την προσοχή τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα αλλάζουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρεθείτε σε πιο κοντινές επαφές με τους ανθρώπους που στο τώρα, σας παραπονιούνται ότι σας έχουν χάσει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον άνθρωπο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης