ερωτοσκοπιο 16/04 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 16/04 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία σε όλα αυτά που σας ζητάει το ταίρι σας. Είναι μια εποχή, που και οι δύο πρέπει να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες και να αλλάξετε σελίδα. Να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω σε κάτι καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλά τα μυστικά που κρύβετε για το παρελθόν σας, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας βαραίνει. Εσείς που πρέπει να φύγετε από σχέσεις που μόνο σας ταλαιπωρούν, μην καλύπτεστε από ανασφάλεια και βαρεμάρα… πάλι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Οι σκέψεις και τα λόγια σας, έχουν αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει ότι άλλα πιστεύετε και άλλα λέτε στον άνθρωπο σας, για να μην το πληγώσετε και αλλάξουν οι σταθερές στ μεταξύ σας. Αυτό το σχέδιο, που έχετε στο μυαλό σας, σύντομα θα χαλάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά φλερτ το επόμενο διάστημα και αυτό σίγουρα θα τονώσει την ψυχική σας διάθεση. Αυτοί που είναι μόνοι είναι και οι πιο τυχεροί, καθώς όλο και κάποιος θα τους τραβήξει την ερωτική προσοχή. Χρήμα και φήμη στους δρόμους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε μέσα σε έναν κύκλο σοβαρών σκέψεων, για το που βαδίζει τελικά αυτή η σχέση. Μέσα στο μήνα που και τα αστρολογικά σας ευνοούν, ίσως και να πρέπει να κάνετε και τις σχετικές σας ανακοινώσεις, στον άνθρωπο σας. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν καινούργιες επαφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει, εσείς θα έχετε πολλές κατακτήσεις, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και ακόμη υπάρχει πόνος μέσα στην καρδιά σας, μην φτάσετε, ως συνήθως σε ακρότητες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε αρνητικοί για να γυρίσετε σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Ίσως επειδή έχετε βρει κάτι νέο, ίσως επειδή δεν περάσατε τότε καλά. Όπως και να είναι τα πράματα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε ειδήσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Υπάρχει μια ασταθής συμπεριφορά από τον άνθρωπο σας, που σας κάνει και αισθάνεστε αβέβαιοι για το μέλλον σας. Αν η παρούσα σχέση σας, δεν σας καλύπτει… τότε ενεργοποιηθείτε. Από την νέα εβδομάδα, και οι μόνοι, θα βρουν το ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Σε γενικές γραμμές είστε καλά. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταφέρει μέσα από πολύ κόπο και σκέψη. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα έχουν πολλά φλερτ, ίσως και από άτομα του φιλικού – κοινωνικού τους κύκλου, που θα τους εκπλήξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά καλά να σας πει. Ίσως και να έχει πια πάρει αποφάσεις, να αποδεσμευτεί από το άσχημο παρελθόν του… και τώρα έχει να σας κάνει κάποιες σοβαρές προτάσεις. Χρήματα και κάποιες νομικές υποθέσεις, κινούνται υπέρ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Κάποιος κρυφός έρωτας σας περιτριγυρίζει. Αυτό θα το καταλάβετε, μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα σας αποκαλυφθεί και θα σας εκπλήξει. Μπορεί να είναι κάποιος συνεργάτης, μπορεί, να είναι κάποιο φιλικό πρόσωπο. Όλα είναι υπό συζήτηση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ξεκινήστε από σήμερα, να σκέφτεστε πιο αναλυτικά, τι επιθυμείτε να κάνετε με την δύσκολη σχέση σας, αλλά και τις δύσκολες συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Μέσα σε όλα αυτά μην εμπλέξετε κανέναν τρίτο, από τα περιβάλλοντα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς