ερωτοσκοπιο 16/05 Τρίτη ωροσκοπιο

erwtikes-14414

ερωτοσκοπιο 16/05 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κλείσετε τον διακόπτη του μυαλού σας, και να αφήστε εκτός, από την πραγματικότητα σας, όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Οι μέρες του Μάιου και μέχρι τις 26, σας δίνουν μια πιο ισχυρή δυναμική για να κάνετε restart.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τρέξετε να προλάβετε να κάνετε αυτά που θέλετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη, σας δίνουν τις καλύτερες δυνατές τους όψεις, έτσι ώστε εσείς, να λύσετε τις διαφορές σας, γύρω από αισθηματικά ζητήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε λοιπόν, την εσώτερη σας ισορροπία και να μιλήσετε στον άνθρωπο σας. Εσείς που έχετε χωρίσει, μην κάνετε κινήσεις επαναπροσδιορισμού.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Τα άστρα σας δίνουν αυτό που σας λείπει. Για αρχή χρήμα και λίγο πιο μετά την πολυπόθητη ερωτική ισορροπία που ζητάτε μέσα στον δεσμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι, οργανωθείτε από τώρα, καθώς το Καλοκαίρι, πλησιάζει με πολλά δώρα!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Σκέψεις και ανατροπές έχει το μενού των ημερών και μέχρι την νέα σελήνη του Μαίου 26-05. Μην πιέσετε τις καταστάσεις και ειδικά τις ερωτικές. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας. Πολλά και τα ταξίδια που θα προκύψουν, ένεκα εργασίας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η υπομονή και η πίστη που έχετε, σαν ζώδιο, αυτές τις ημέρες, θα εξαντληθούν. Το ταίρι σας, θα πρέπει πραγματικά να κάνει κάτι περισσότερο από το να βάζει επικοινωνιακές τρικλοποδιές και στους δύο σας. Μετά τις 25/05 θα παρθούν κάθετες αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Το τέλος των αισθηματικών δυσκολιών… έρχεται! Οι σχέσεις και οι σύντροφοι, που δεν σας κατάλαβαν, που δεν μπόρεσαν να σας δώσουν κάτι περισσότερο, θα φύγουν από την καθημερινότητα σας. Οι μέρες σας δίνουν χρήμα και δημόσιες σχέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ίσως και κάποιες στιγμές να μην είστε σίγουροι, για όλα αυτά που ζείτε μέσα στην σχέση σας. Μόλις εισέλθει η εποχή των Διδύμων, θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και να βρείτε την ισορροπία σας. Όποιος μπορεί, ας σας ακολουθήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αυτά που βλέπετε μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα σας στεναχωρούν. Ένα ταίρι, που δεν σας δίνει σημασία, και ίσως και να σας αποφεύγει. Βρείτε λοιπόν και άμεσα τι σα φταίει, και λύστε το. Αυτήν πάντως η μέτρια κατάσταση, δεν αντιπροσωπεύει το ζώδιο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη να σας δίνει ερωτική λάμψη… το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς, θα πρέπει να κάνετε άμεσα τις κινήσεις σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν χωρίσει – τσακωθεί, το πιο πιθανόν είναι να τα βρουν μέσα στις επόμενες 2-6 ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε πολλές απορίες για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας. Αλλιώς είχατε ξεκινήσει και αλλιώς συνεχίζεται. Κάτι ανάλογο πιστεύει και ο άνθρωπος σας. Αν υπάρχει αγάπη και κατανόηση, σίγουρα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ακολουθείτε δρόμους, που δεν σας ταιριάζουν. Αυτό το κάνετε μόνο και μόνο, για να ικανοποιείτε τον άνθρωπο σας. Πιθανόν και να καταλήξετε στην ανία. Μιλήστε, κάντε τις πρακτικές σας προτάσεις, και θα δείτε ότι οι αλλαγές θα έρθουν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα