ερωτοσκοπιο 16/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 16/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Κοιτάτε με μια μελαγχολία αυτούς που δείχνουν ότι έχουν κάποιο σύντροφο στη ζωή τους, και είναι ευτυχισμένοι. Αυτό στις περισσότερες φορές είναι φαινομενικό. Αν δεν έχει υπάρξει κάτι αξιόλογο να σας τραβήξει την προσοχή, τότε μην κάνετε πάλι εκπτώσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μια ερωτική επιστροφή θα σας τρομάξει πραγματικά. Ένας πρώην σύντροφος σας, που μπορεί κιόλας να τον έχετε ξεχάσει, θα σας φανερωθεί και θα ζητήσει επανασύνδεση. Με έναν ανάδρομο Ερμή, όλα μπορούν να συμβούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν περνάτε απαρατήρητοι και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι υπάρχουν αρκετοί «θαυμαστές» σας που απλά δεν τολμούν να σας κάνουν ερωτική εξομολόγηση. Προσπαθήστε να διευκολύνετε τις καταστάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η μέρα είναι γεμάτη απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας. Όλοι κάτι ζητούν από τις δυναμικές σας. Και φυσικά εσείς, που έχετε καρδιά μάλαμα, θα τα πραγματοποιήσετε όλα. Μην ξεχάσετε το ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Έχει κεντριστεί έντονα η ερωτική σας περιέργεια, από μια καινούργια γνωριμία που σας συμπεριφέρεται διαφορετικά. Δώστε μια προσοχή παραπάνω, και πάντα με επιφύλαξη. Οι βραδινές ώρες είναι γεμάτες φλερτ για τους Free.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δοκιμάστε και τη σιωπή. Έχετε πει και κάνει όλα τα υπόλοιπα και σε μεγάλο βαθμό. Αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν αντιδράσει στις πράξεις σας, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν είστε από τα ζώδια που θα δώσετε πάνω από 2 ευκαιρίες σε κανέναν. Στο τώρα και με ένα σύμπαν να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς είστε αυτοί πια που ορίζουν τις προϋποθέσεις και τους όρους. Μην επιτρέπεται σε κανέναν να σας πληγώνει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Η θέση σας είναι γνωστή στον άνθρωπο σας. Αν τελικά δεν επιθυμείτε δεσμεύσεις και επισημότητες, τότε απλά δεν θα το κάνετε για να χαροποιήσετε κάποιον… και να δυσαρεστήσετε τελικά εσάς. Σε όποιους αρέσετε, για τους άλλους δεν θα μπορέσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορείτε να κάνετε και μερικά βήματα μπροστά στις επιδιώξεις σας για έναν νέο έρωτα. Όλος ο υπόλοιπος Σεπτέμβριος θα είναι γεμάτος από προσφορές νέου κόσμου, για να σας γνωρίσουν σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν μιλάτε πολύ εσείς. Αυτό το έχουν καταλάβει και αυτοί που σας περικυκλώνουν, και πιο πολύ τον τελευταίο καιρό και το αγαπημένο σας ταίρι. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, και αφήστε και μια χαραμάδα ανοιχτή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σκεφτείτε λίγο πιο μακροπρόθεσμα. Το άτομο που υπάρχει στη ζωή σας, θα μπορούσε να υποστηρίξει και ένα πιο σοβαρό δέσιμο στο μεταξύ σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να δεχτούν παλιά αγάπη να τους ζητά κάτι καινούργιο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς: Είστε μια ανάσα πριν πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Πριν από αυτό, δείτε αν και η άλλη πλευρά της σχέση σας, είναι και αυτή στην ίδια σελίδα ζωής. Όσοι είναι μόνοι τους, μέχρι το βράδυ θα δεχτούν νέα φλερτ!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.