ερωτοσκοπιο 16/10 Κυριακή ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια

ερωτοσκοπιο 16/10 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Ερωτικά πλησιάσματα θα έχετε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Κόσμος που εδώ και καιρό σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, θα σας εξομολογηθεί αληθινά και βαθιά συναισθήματα. Προσοχή στις φιλίες και τους συνεργάτες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ίσως και να χρειάζεται να μείνετε ένα χρονικό διάστημα μόνοι και μαζί με τις σκέψεις σας, έτσι ώστε να δείτε και εσείς με μια πιο ξεκάθαρη ματιά τι είναι αυτό που ζητάτε από την ερωτική σας ζωή. Το έχετε αυτό από τον άνθρωπο σας;!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Περίπλοκα τα διλήμματα και οι προτάσεις που θα σας κάνουν. Μην απαντήσετε άμεσα, όσο ενδιαφέρον και να έχουν αυτές. Είσαστε μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, και σίγουρα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τι ζητάτε εσείς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Όσο είναι ακόμη ενεργή η Αφροδίτη πάνω στον συγγενικό Σκορπιό, εσείς πρέπει να επιταχύνετε όλα αυτά που ζητάτε από την σχέση και τον άνθρωπο σας. Έχετε μεγάλη εύνοια και στις δύσκολες επανασυνδέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Τα μάτια σας μαρτυρούν την ταλαιπωρία της καρδιάς σας. Αν τελικά αυτό δεν το προσέχει ο άνθρωπος σας, τότε ίσως και να μην σας ταιριάζει για να είναι στο πλευρό σας. Μήπως τελικά σας έχει μείνει η εμμονή και η συνήθεια;!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Θα υπάρξουν ειδήσεις που θα σας προκαλέσουν μια ευχάριστη αναταραχή. Οικονομικά, μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας θα σας αποδοθούν πολλές αλλαγές, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε επαναστάτες στον έρωτα, Δεν υπολογίζετε τίποτα. Τώρα που ο Ήλιος σας δίνει την μέγιστη ισχύ του, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κατακτήσετε αυτόν που ζητά η καρδιά σας. Οργανώστε άμεσα τα σχέδια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Στην ζωή σας θα εισέλθει ένας νέος άνθρωπος που θα είναι κοντά στις προδιαγραφές σας. Αυτό είναι κάτι που το ζητάτε από το σύμπαν όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σας έρχεται και θα σας ανατρέψει την καθημερινότητα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αλλαγές θα σας προκύψουν στα ερωτικά και στα εργασιακά σας. Πολλά αυτά που θέλετε να βελτιώσετε και να τροποποιήσετε. Ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός. Μη μένετε μόνιμα σε καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Διαλέξτε έναν δρόμο και περπατήστε τον. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει τον ίδιο τον εαυτό σας κοντά στις αληθινές του απαιτήσεις και δυναμικές. Μην βιαστείτε να εμπλακείτε σε νέα αισθηματική περιπέτεια. Από τον ερχόμενο μήνα καλύτερα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι δυσκολίες που και εσείς οι ίδιοι αντιμετωπίζετε μέσα στην αισθηματική σας σχέση, δεν προέρχονται μόνο από τους τρίτους και το ταίρι σας, αλλά και από εσάς. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να γίνετε πιο συγκεκριμένοι στα θέλω σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Τριβές και εντάσεις θα βιώσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάτι που όμως και μέσα από την τετράγωνη λογική σας, θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε για την πορεία της σχέση σας. Μην επανέρθετε στο παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.