ερωτοσκοπιο 17/01 Τρίτη ωροσκοπιο

filtro (1)

ερωτοσκοπιο 17/01 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχουν θέματα που επιθυμείτε να ανοίξετε μέσα στην σχέση σας. Αυτά αφορούν το παρελθόν του συντρόφου σας, και κάποιες ακόμη ενοχλήσεις που έχετε εξαιτίας αυτού. Σε τελική ανάλυση, κάντε και εσείς από την πλευρά σας, τις δικές σας προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Ο κυβερνήτης σας από τους Ιχθείς, σας κάνει τις ημέρες ευχάριστες και σας προσθέτει πολλές γνωριμίες που θα σας δελεάσουν. Αυτό είναι καλό, ειδικά για όσους είναι καιρό μόνοι τους, ή τώρα κλείνουν τις πληγές τους από κάποια ερωτική απογοήτευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Έχετε σκοπό μέσα στην αυτήν την νέα εβδομάδα, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για πιο σοβαρά θέματα, και ίσως και για το κοινό σας μέλλον. Αυτό είναι και κάτι που η άλλη πλευρά, ακόμη να μην είναι έτοιμη να το υποστηρίξει. Προσοχή λοιπόν σε όλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μια ερωτική απογοήτευση, μια απιστία, δεν είναι δυνατόν να σας κρατήσουν δέσμιους και μακριά από τις υπόλοιπες χαρές της ζωής. Πολλές και οι καινούργιες επαφές, που θα σας προκύψουν από τον κοινωνικό και τον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Από το πρωί, θα δεχτείτε προτάσεις και προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα, για διασκέδαση και μικρές αποδράσεις. Εσείς οι free, και κάτω από αυτές τις εξαιρετικές αστρολογικές συνθήκες, είναι πιθανόν και να βρείτε το καρμικό σας ταίρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι σκέψεις σας είναι ακόμη κολλημένες, σε μια παλιά σας αγάπη, που ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει. Ίσως επειδή κάτι στο τότε δεν ολοκληρώθηκε, ίσως επειδή δεν έχει βρεθεί κάποιος επόμενος, να σας τραβήξει την προσοχή. Όπως και να είναι, κάντε κάτι για τον εαυτό σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι ανοιχτές ερωτικές σχέσεις, που έχετε σίγουρα σας κάνουν και αισθάνεστε ανασφαλείς. Τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι στους Ιχθείς, εσείς εύκολα, μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας, έτσι ώστε να κατασταλάξετε σε μια επιλογή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε την δύναμη να γυρίσετε τις καταστάσεις υπέρ σας. Αυτό ενεργοποιήστε το ειδικά για την ερωτική σας ζωή, που έχει ήδη δείξει ότι έχει κουραστεί από τις εντάσεις και την στασιμότητα. Οι SOLO, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από μια παλιότερη τους γνωριμία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μπορείτε πια να αισθάνεστε ανακουφισμένοι, σε όλα αυτά που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Δία και του Κρόνου, πια είναι συμμαχικές επάνω σας και το μόνο που μπορεί να εισπράξετε, είναι ερωτική ολοκλήρωση και οικονομική άνεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του μικροσκόπιο. Το πιο πιθανόν είναι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα να γίνουν και οι σχετικές αποκαλύψεις. Αν είσαστε μόνοι σας… απλά απολαύστε το. Αν είστε ήδη μέσα σε σοβαρή σχέση, προσπεράστε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Ήδη ο Ήλιος σας ζεσταίνει. Λίγη υπομονή και σε μερικές ημέρες, όλες αυτές οι επιθυμίες, που είχαν κολλήσει. Το άτομο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος, θα πλησιάσει αρκετά και μέχρι να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Χρήμα και άνεση στα προσεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι μυστήριες καταστάσεις που ζείτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα σταματήσουν πια και με δική σας πρωτοβουλία. Δεν είστε εσείς για περιπλοκότητες. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε να μείνετε μόνοι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης