ερωτοσκοπιο 17/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 17/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε να πείτε ότι τα δύσκολα, έχουν λήξει και το μόνο που ζητάτε είναι να μείνετε, και λίγο μόνοι σας, έτσι ώστε να σκεφτείτε, ποιος και τι είναι αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Και σε επίπεδο αισθηματικών και σε επίπεδο εργασίας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε πεισματάρικα ζώδια, και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομακρύνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Δία και Αφροδίτη, μόνο σε αποφάσεις ζωής μπορούν να σας οδηγήσουν. Τουλάχιστον θα είναι οι σωστές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η αμφιθυμία σας, είναι μέγα πρόβλημα, για τον άνθρωπο σας, που πραγματικά προσπαθεί να σας κάνει να αισθανθείτε ζωντανοί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όποιο και να είναι το γεγονός, που σας αναγκάζει να μένετε μακριά από την ισορροπία, πραγματικά βρείτε το.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Και εσείς οι ίδιο αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας και ο άνθρωπος σας, δεν σας δίνουν όλα αυτά που έχετε ζητήσεις- ονειρευτεί. Αυτό είναι μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση, δεν μπορείτε να την ανεχτείτε. Κάντε τις προτάσεις σας και περιμένετε, απαντήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα έχουν την βαρύτητα τους, μέσα στο κεφάλι σας το βασιλικό, αλλά πραγματικά αυτήν την εποχή θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο, με τα οικονομικά σας. Αυτό θα σας δώσει την σταθερότητα αλλά την δυναμική, για να φτιάξετε τους άλλους τομείς της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μια θέση στην καρδιά σας, ζητάει μια καινούργια γνωριμία, που και στα δικά σας μάτια είναι γοητευτικοί. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή, να σας υποστηρίζουν σε κάθε τομέα της ζωής σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα γεμίσουν, και οι τσέπες σας χρήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Έχετε χάσει την ισορροπία και την υπομονή σας, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό ευθύνεστε και εσείς, με την παθητικότητα σας. Οι μέρες που έρχονται, και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο, εσείς μπορείτε να βελτιωθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Δεν σας απασχολεί, τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά μόνο στο τώρα και στο άμεσο σας μέλλον. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το δείξετε και στον άνθρωπο σας, για να αισθανθεί κοντά σας και πιο ασφαλείς. Έχετε άσχημη φήμη, για τις παλιές σας ιστορίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν θα χρειαστεί να είστε πια σε μια αναμονή, για απαντήσεις που αφορούν τα εργασιακά σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε νέα που θα σας λύσουν τα χέρια. Από την πλευρά των αισθηματικών σας, κάντε λοιπόν ότι μπορείτε για να ισορροπήσουν οι καταστάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Το πιο άσχημο που μπορείτε να πάθετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να τσακωθείτε προσωρινά με τον άνθρωπο σας, πάνω από σε υποθέσεις του παρελθόντος. Με μια Αφροδίτη ανάδρομη, όλα είναι πιθανά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Ούτε να σκέφτεστε, να πάτε πίσω στο παρελθόν σας και να ζητήσετε για επανασύνδεση. Δεν υπάρχει περίπτωση με ανάδρομη Αφροδίτη, να καταφέρετε κάτι. Όποιος σας αγαπάει και θέλει να σας έχει κοντά του, ξέρει τι και πώς να σας πλησιάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς έχετε μόνο λίγες ημέρες, ακόμη που όλο το σύμπαν σας δίνει την ενέργεια του, για να λύσετε υποθέσεις, ερωτικές και οικονομικές. Εύνοια έχετε ακόμη και τυχόν προσπάθεια σας, να τα ξαναβρείτε με κάποιον πρώην αγαπημένο σας σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης