ερωτοσκοπιο 17/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

20121211-alternativa

ερωτοσκοπιο 17/04 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Την κρίση την ξεπεράσατε και βγήκατε και οι δύο πιο δυνατοί. Θα υπάρξουν και κάποιες οικονομικές εξελίξεις, που θα σας υποστηρίξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Τα λόγια και τα αισθήματα που έχουν πέσουν πάνω στον τραπέζι, με τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχουν αποπροσανατολίσει. Και εσείς οι ίδιοι έχετε μπερδευτεί και σίγουρα δεν αντιδράτε σωστά. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην το παρατραβάτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποιος έχει ερωτευτεί το άτομο σας, και είναι έτοιμος να σας το ανακοινώσει. Όποια και να είναι η αισθηματική σας κατάσταση τώρα, ακούστε και στον δικό σας μόνο χρόνο, ανταποκριθείτε. Έχετε την εύνοια του Ποσειδώνα, να αποκτήσετε αυτές τις ημέρες και πολλά λεφτά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα έχουν κολλήσει μέσα στο μυαλό σας και σίγουρα έχετε μείνει στάσιμοι. Μπορεί και το ταίρι σας, να σας πιέζει για αποφάσεις, αλλά όλα αυτά αφήστε τα για τον Μάιο. Μέχρι τότε δώστε παραπάνω προσοχή, στην καθημερινότητα σας την εργασιακή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα έχουν έναν σκοπό που γίνονται. Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάποια παλιά σας αγάπη θα σας ψάξει. Οι ανάδρομοι πλανήτες, βοηθούν τα αληθινά συναισθήματα για να ανθίσουν και να βρουν τον δρόμο τους, προς την ολοκλήρωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η καρδιά σας έχει μοιραστεί στα δύο. Κάποιος σας κυνηγάει από το παρελθόν για να σας ξανακατακτήσει και ταυτόχρονα, μια καινούργια γνωριμία σας έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις, με επίκεντρο μόνο εσάς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι συναντήσεις που θα έχετε θα σας εκπλήξουν. Με την πλειοψηφία των σημαντικών πλανητών να είναι σε ανάδρομη πορεία, εσείς θα έχετε την ευκαιρία, να δείτε άτομα, που ανήκουν στο παρελθόν σας. Ίσως και κάτι μέσα από εκεί να σας συγκινήσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είναι απλά καταφανέστατο ότι η σχέση σας δεν λειτουργεί… όπως κάποτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι αυτήν την προβληματική κατάσταση να μην συνεχιστεί και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να προκύψουν και οι πρακτικές λύσεις, που θα σας ανανεώσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι συνθήκες της ζωής σας, επί του παρόντος δεν σας επιτρέπουν να πάτε σε πιο επίσημα επίπεδα την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι, που σας δίνει τον χρόνο να δείτε και περισσότερα πράματα για τον άνθρωπο σας. Από Μάιο όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Υπάρχουν αυξημένες ευθύνες στις πλάτες σας και αυτό είναι κάτι που κατά καιρούς σας κάνει, να έχετε λάθος συμπεριφορές προς το άνθρωπο σας. Βρείτε τι σας φταίει και θα δείτε ότι όλα, εσείς το πιο σοφό ζώδιο, μπορείτε να τα διορθώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Δεν είστε έτοιμοι για να δώσετε απόλυτες και ξεκάθαρες απαντήσεις, στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας ρωτάει, για την επόμενη κίνηση προς την δέσμευση. Από την επόμενη εβδομάδα, που τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά επάνω σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε μέσα σε πιο ώριμες σκέψεις, πια για αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν μέσα στον δεσμό σας, και ίσως και να έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Μέσα σε όλα αυτά, που γίνονται θα σας έρθουν και καλά οικονομικά νέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού