ερωτοσκοπιο 17/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 17/05 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορείτε να περιμένετε λίγο ακόμη. Ο άνθρωπος σας, κάνει ότι μπορεί για να λύσει κάποιες δικές του εκκρεμότητες με οικονομικά και το παρελθόν του. Υποστηρίξτε τον και θα δείτε, ότι αυτό το Καλοκαίρι, θα είναι μακράν το καλύτερο που έχετε περάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν δεν έχετε χρόνο και υπομονή για σοβαρές δεσμεύσεις, τότε απλά θα πρέπει να το πείτε στον άνθρωπο σας. Θα ήταν πού πιο έντιμο. Εσείς, που έχετε μείνει μόνοι ή έστω κάνετε μια εργένικη ζωή, θα έχετε φρέσκιες γνωριμίες, που θα σας εντυπωσιάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας, συνεχώς, μόνο και μόνο για να έχετε κοντά σας και ικανοποιημένο, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε και κάτι για την άλλη πλευρά. Οι μέρες που ο Ήλιος, θα είναι επάνω σας, σίγουρα, θα φέρουν πολλές αποκαλύψεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είναι μάταιο να προσπαθείτε, να πείσετε κάποιον πρώην σύντροφο σας. Αν ήθελε ή αν μπορούσε σίγουρα θα ήταν κοντά σας. Υπάρχουν και από την δική σας αρκετά ωστόσο, θέματα που πρέπει να λήξετε. Το χρήμα και η οικονομική σταθερότητα, πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Αλλάζουν κάποια δεδομένα. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς να ξέρετε πια τι θέλετε και τι ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Αυτοί που έχουν σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, θα χρειαστεί να συναντηθούν, και να πάρουν τελικές αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Σας πλησιάζει ένας μεγάλος έρωτας. Είναι κάτι που το είχατε ζητήσει, από το σύμπαν. Ειδικά εσείς που έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι, ή περάσατε μεγάλη πίκρα στον χωρισμό, δεν αποκλείεται και μέσα στου Καλοκαιρινούς μήνες, να περάσετε σε δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Όπου και να γυρίσετε τον βλέμμα σας, υπάρχουν μάτια που σας κοιτάνε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αφήστε αυτούς που σας θέλουν να σας πλησιάσουν και να κάνουν κάτι περισσότερο, που να σας τραβήξει λοιπόν την προσοχή. Απολαύστε το .
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Θα πρέπει να είσαστε πάρα πολύ προσεχτικοί, με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, αλλά και τις πραγματικές τους προθέσεις. Δεν σας είναι όλοι ταιριαστοί λοιπόν. Εσείς που είσαστε μόνοι, σίγουρα θα πρέπει να είστε στο πολλαπλάσιο πιο αφυπνισμένοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με τον Άρη στους Εφήβους, εσείς μέχρι και την νέα σελήνη 26/05, θα δείτε μεγάλες και σοβαρές αλλαγές προς το καλύτερο μέσα στον δεσμό σας. Ο σύντροφος σας, έχει πάρει τις αποφάσεις του για εσάς και το κοινό σας μέλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Το ότι δεν συμφωνείτε σε όλα με τον άνθρωπο σας… ίσως και να είναι καλό. Η διαφορετικότητα φέρνει και την ένωση. Μεγάλες επιτυχίες και σταθερότητα, σας πλησιάζουν στα οικονομικά σας, κάτι που θα σας λύσει και πολλές αισθηματικές σας αγκυλώσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Τα αστρολογικά μέχρι να βγει ο μήνας, σας δίνουν την δυνατότητα, να κλείσετε ένα σωρό εκκρεμότητες και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο πρώτα, για τα δικά σας οφέλη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε ερωτικές περιπέτειες και φλερτ, που όμως δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο μέλλον. Ίσως και να περνάτε μια φάση, που δεν μπορείτε να εγκλωβίζεστε μέσα σε μονιμότητες. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι είναι πιο σωστό για το παρόν σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα