ερωτοσκοπιο 17/09 Σάββατο ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 17/09 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Τα παρασκήνια που σας περιλαμβάνουν πάνε και έρχονται. Είσαστε μέσα σε όλα, προσπαθώντας να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική σας σχέση. Ρωτήστε απευθείας τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Κάνετε ήδη την μεγάλη προσπάθεια σας, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Σίγουρα τα αστρολογικά σας κάνουν πολύ πιο γοητευτικούς και φωτεινούς. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους δεσμευμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Μπορεί ο Έρμης να κάνει κάποιες δυσαρμονικές όψεις με το ζώδιο σας, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πάνω από μια εβδομάδα ακόμη. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ότι αυτά που έχουν στο τώρα σταματήσει, θα εκκινήσουν με πρωτοβουλία του ταιριού σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι επικοινωνίες από μόνες τους, δεν είναι αρκετές. Θα πρέπει να τις συνοδέψετε με δράσεις. Ο αυθορμητισμός έχει παύσει πια. Αν πραγματικά επιθυμείτε να σώσετε την αισθηματική σας επένδυση, κάντε κάτι περισσότερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Οι σκληρές σας συμπεριφορές, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Αδειάστε το πύρινο μυαλό σας από τα παλιά. Οι εποχές αλλάζουν και μαζί πρέπει να αλλάξετε και εσείς. Η καθημερινότητα σας θα γίνει καλύτερη μέσα από διάλογο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η απαισιοδοξία σας πρέπει να έχει και ένα μέτρο. Δεν είναι υποχρεωμένο το ταίρι σας να ανέχεται συμπεριφορές περίεργες. Ειδικά από τις 23/09, που έρχεται και σε ορθή φορά ο κυβερνήτης σας, κάντε κάτι καλύτερο και για τους δύο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είναι μια εποχή που σηματοδοτεί την αρχή για σχέσεις που επιθυμούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Ο Ήλιος και οι υπόλοιποι γοργοί πλανήτες είναι υπέρ σας, και σας δίνουν και τις οικονομικές ευκολίες για να τρέξετε τα σχέδια σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Μην παρασύρεστε σε αισθηματικές υπερβολές. Δεν χρειάζεται να αντιγράφετε συμπεριφορές τρίτων, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να είστε μέσα σε όλα. Είστε και κάποιοι μέσα σε σχέσεις, που θα πρέπει να αποχωρήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε με την σχέση σας. Οι μέρες είναι καλές για να πάτε την σχέση σας πιο κάτω, σε μια επισημοποίηση. Ακόμη και αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, από την αρχή του Ζυγού θα έχουν… τα τυχερά τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μπορεί στο τώρα να είστε σε δύσκολη θέση σε κάθε τομέα της ζωής σας, όμως αυτό από τη νέα εβδομάδα αλλάζει. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας προσεγγίσει από μόνο του και θα υπάρξει ένας ρομαντικός διάλογος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αν τελικά δεν υπάρχει ανταπόκριση από το πρόσωπο για το οποίο ξοδεύετε πολλή φαιά ουσία, ίσως θα πρέπει και να απομακρυνθείτε. Δεν είναι οι εποχές για παρακάλια και υπερβολές. Κάπου παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς: Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν απρόσμενες και ξαφνικές εξελίξεις, από σχέσεις που μέχρι τώρα είχαν μείνει στάσιμες. Η αγάπη είναι εδώ… και περιμένει την δική σας ανταπόκριση εδώ και τώρα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.